Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiú (24 és fél éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5) olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, ez a szerelem jele nála vagy egyéb ok is vezérelheti a "felvágásra"?

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő: ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5)olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, és az adatlapján kihangsúlyozza, hogy szabadidejében legszívesebben vele múlatja az időt, az egyértelműen arra utal-e, hogy odáig van érte?

A barátnőjével nagyjából öt hónapja járnak, nem a legszebb lány, de úgy-ahogy csinos és kedvesnek tűnik...

A kérdésem csak annyi: el tudtok-e képzelni vmilyen más okot az "ömlengésre" a nagy szerelmen kívül?

(Nekem lenne pár tippem, de szándékosan nem akarok ötletet adni - más véleményére/TAPASZTALATÁRA vagyok kíváncsi!)

Csak komoly válaszokat kérek!, és ha lehet, írjátok meg, fiútól vagy lánytól kaptam-e a választ!

Előre is köszönöm!

2008. júl. 21. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szereti, akkor is ha nem túl szép, mer kai fel akar vágni, vagy féltékennyé tenni valakit az inkább szép dögös csajt ölelget képeken. Hacsak nem más az ízlése.

Ha pasiról van szó, akkor tuti szerelmes, nem rájuk jellemző ez a kirakom a párom képét.

Hacsak nem az ő párja éfltékeny, és akar bizonyítékot a szerelmére, megbízhatóságára, és lehet a párja kedvéért vagy hisztiéért teszi ki a képeket, hogy a csaj megnyugodjon, mer a lánynak nincs önbizalma, lehet azért, mer a pasi helyes, ő meg annyira nem :)

vagy lehet csalja, és így akarja leplezni a nő előtt, h le ne bukjon, gyanút ne fogjon :)

bár nem tudom h az a lány te vagy e, vagy egy riválisod, esetleg barinőd

2010. okt. 16. 02:03
 12/12 anonim ***** válasza:

ja és az én pasim nagyon szerelmes belém, de még egy helyre se írta ki h kapcsolatban, és csak a telefonjában van közös fotónk, ő amugy nem szeret fotózkodni, meg nem nagyon szerkesztgeti adatlapját, ritkán megy oldalakra fel, és törölte magát iwiw ről is pl

szal neki a reklámozás nem fontos, ritkán mondja h szeret, inkább kimutatja mint mondja.

De van h szerelmet vall, meg mondja h hiányzom neki, akkor mikor nem számítok rá és az tök jól esik :)

előző voltam és 24/L 5 hónapja vagyunk együtt, lassan fél éve

de ő annyira nem az a tipus aki nagyon ki tudná mutatni a szenvedélyét, nem bújós saját elmondása szerint, bár én néha máshogy érzem :)

2010. okt. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!