Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen hol lehet csajozni?
8.02
Nekem tökéletesen bevállt az internet:) És most boldogan vagyok a barátnőmmel :) 16/F :)
13 évesen életed szerelme?:D:D ez jó...
14 évesen szerintem még bőven ráérsz a csajozással. Persze, szívesen csajoznál, mert a korcsoportodban ma ez a "menő", de nem kell a dolgok elébe menni. Bőven ráérsz még. Inkább sportolj.
Suli azért nem jó, mert nyolcadikos vagyok, és nincs túl sok lány az iskolában, akik meg vannak, azok meg randák :D
Net: túl személytelen, az emberek nem magukat adják, és a legtöbb jó csaj foglalt.
Diszkó: nem az én stílusom, meg nincs kivel menni, de lenne is, nincs a közelben egyetlen jó hely sem.
Sport: már rengeteg mindent kipróbáltam, pl kung-fu, tenisz, úszás, íjászat, foci, kosár... Egyik sem jött be, most szünetet tartok.
Egyébként érdekes, itt mindenhol azt írjátok, a neten nem érdemes csajozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!