Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy a lányok megértenek? :) .. vagy éretlenek..2010. márc. 3. 21:43
1/13 anonim válasza:
Sokan azt mondják hogy a lányok hamarabb érnek, szerintem ez csak addig terjed hogy meg tudják beszélni egymás között kinek mennyire volt véres a menstruációja...
12 évesen engem kiröhögtek emiatt, más kérdés h nem érdekelt ;D
Próbáld meg, keress 1 értelmesebbet
2/13 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy ebben a korban sikerrel jársz és nem is baj ha nem jársz sikerrel. Bár a gyerekszerelmeknél aranyosabb dolog nincs, de pont az az aranyos bennük, hogy iszonyatosan plátóiak. Én 12 évesen Eminembe voltam szerelmes, szóval... Ne várd, hogy barátnőd legyen. Szerintem még használjátok ki, hogy gyerekek vagytok, nem olyan nehéz az iskola, játszhattok anélkül, hogy kinevetnének. Hidd el ezt jó szándékból mondom. Én is szívesen aludnék a plüssökkel és keresném elő a barbi babákat, de eléggé vicces lenne :)
3/13 A kérdező kommentje:
Jah lehet h hamarabb érnek :D De mondjuk én tök nyugis vok meg minden mig jön egy pi*a ezt elkezd rugdosni.. hijáá .. asd -.-'
2010. márc. 3. 21:48
4/13 anonim válasza:
12 évesen tanulni kell, nem csajozni. Kivéve, ha cigány vagy, akkor viszont máris elkéstél, mert már az első gyereket kéne várnotok.
5/13 A kérdező kommentje:
12 évesen csak az alapokat tanulod :)... miért olyan iszonyat fontos akkor a tanulás :)
2010. márc. 3. 21:53
6/13 anonim válasza:
Mert ha nincs alap, akkor nincs mire építeni.
7/13 anonim válasza:
Ha szerencséd van, találsz megfelelö csajt. Akkor aztán hajrá!
8/13 anonim válasza:
Csajozhatsz! Kell a tapasztalat!
De ne menjen a tanulás kárára!
9/13 anonim válasza:
Hát... Nem tom... Ebben a korban (én már csak tom) a lányok csak azokkal akarnak járni akik pl.:fociznak, jó cuccaik vannak stb.. Ugyhogy nem, nem hiszem.
10/13 anonim válasza:
A fiúknak csak elég kis része barátnőzik még akkor, azok is a menőbbek. Szóval ne bánkódj, ha mégse csajozol.
Egyébként inkább az a kérdés, hogy te megérted-e a lányokat. Amúgy az is lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!