Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a csúnyább párok akkor is egymást választották volna, ha vannak vonzóbb opcióik is?
Az a tapasztalatom, hogy az objektíve szebb emberek is egymást találják meg, meg azok is akikre a legtöbben azt mondanák, hogy kevésbé szépek/vonzóak. Egyszerűen jobban összeillenek, jobban érzik magukat egymással. Gondolj bele, ha nagy a különbség, a csúnyábbik fél folyamatosan frusztrálva lenne, hogy a másik mennyivel "jobb".
De persze mindig vannak biztató kivételek, igaz szerelem és ilyesmik.
Igen, vannak, akik csak azért választanak egy kevésbé előnyös külsejű embert, mert úgy érzik, bizonyos szint felett szépség terén nem válogathatnak.
Vannak még, akiknek csak más az ízlésük és nekik tetszik az, amit te mondjuk csúnyának látsz.
Nagyon sokan meg egyszerűen beleszeretnek a másikba. Mert jobb esetben nem úgy alakul egy kapcsolat, hogy: megismerkedünk-megismerkedünk-egymásba szeretünk, hanem hogy megismerkedünk-egymásba szeretünk-összejövünk.
Saját tapasztalat, hogy azért én választhattam volna elég jó külsejű férfiakat is, mégis az első szerelmem elég csúnyácska volt. Mármint mikor először találkoztunk. Később, mikor megszerettem, már vonzónak láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!