Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mi igazan fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mi igazan fontos szamotokra?

Figyelt kérdés

18 eves srac vagyok akinek mindig csak csalodnia kell.

Eddigi baratnoim mind elhagytak valamiert. Sose mondtak meg hogy miert. Mindig azon tortem a fejem hogy miert van ez de nem jottem meg ra. Nem vagyok egy szoke herceg de nem is vagyok csunya (egy kicsit sovany), eleg jol nevelt vagyok es szeretek masokat boldogga tenni. Nem szeretek atverni senkit es husegesebb vagyok mint Lessi...nem volt soha olyan hogy keveset foglalkoztam volna a baratnommel... nem szoktam szekalni semmivel eleg nyugodt vagyok... es nem feltekeny.... probalok mindig megfelelni az elvarasoknak de megse jo....

Mit tehetnek hogy a kovetkezo baratnommel ne ugyan igy jarjak?

2009. dec. 30. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
most kezdem én is kapisgálni azt hogy a szerelmemmel amiatt váltak szét az utunk,mert túl kedves voltam hozzá...nem tudtam ,csak magamat adtam,azt hittem ez nem baj.
2009. dec. 30. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:

az jo ha megerto vagy de legyel kicsit vaganyabb:mondj neki olyasmiket amik akar bantoak is lehetnenek de viccesen h erezze h csak hujeskedtsz,nevettesd ot meg.

a lanyok a vicces fiukat kedvelik.tapasztalatbol

de ha mar kedves,odafigyelo+vicces vagy akkor mar tuti nyero vagy. sajnos nekem meg egyszerre a ketto nem jott ossze,de ami kesik nem mulik.

2009. dec. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!