Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Számotokra milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra milyen az igazán szexi haj?

Figyelt kérdés

Szin, Rövid v hosszu , hullámos egyenes ..stb....

képelet is linkelhettek

2009. aug. 16. 22:33
1 2
 1/16 anonim válasza:
48%
fekete-szőke, középeshosszuságu, vasalt
2009. aug. 16. 22:38
 2/16 anonim válasza:
90%

Szia.

Teljesen mindegy milyen a hajad. Természetes csak ápolt legyen!! Ez a fontos. A hajviseletedet ne a divat hanem a saját belsöd határozza meg. És ha így tetszesz meg egy fiúnak akkor már tudod, hogy önmagadért szeret.

18/F

2009. aug. 16. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően az egyenes,vállig érő fekete haj,azért bolondulok,de barátnőmnek kicsit rövidebb,egyenes és vörös. Az is nagyon ott van:D

Neked milyen hajad van?

2009. aug. 16. 22:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem,és az eddigi tapasztalataim szerint a hosszú haj a pasiknak nagyon bejön.Persze ehhez még kell társuljon jó pár más tulajdonság.
2009. aug. 16. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
Olyan hosszú, hogy ne tudjon szarni tőle, és ápolja kutyaszarral vagy lóhuggyal!
2009. aug. 16. 22:40
 6/16 A kérdező kommentje:
elég hosszú fekete .. (nem nemvok cigó =D)
2009. aug. 16. 22:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Szeretem a hullámosat, az egyeneset, a göndört, a tépedtet... szal mindent. És legyen szőke, barna vagy fekete, de a vörös ellen sincs kifogásom :). És azért elég fontos h hosszú haja legyen, legalább vállig érő. F/20
2009. aug. 16. 22:47
 8/16 anonim ***** válasza:

előző vok

de szeretem a copfot és a befont hajat is... sőt az nagy előny ha a lány változtatja a haja kinézetét :P

2009. aug. 16. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem váll alá érő tépett göndör hajam van:DAmit néha vasalok:D De igazából mindenhogy jól áll:D
2009. aug. 16. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

Ápolt,csak hosszú hajú lányok jöhetnek szóba(minimum hát közepig érjen de ez a nagyon minimum,inkább derékig de méginkább fenékig),rövid haj nálam kizáró ok

22F

2009. aug. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!