Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés
A múlthéten nézegettem MyVipen az adatlapokat. Ma lépek fel MSN-re és észre vettem, hogy valaki fel vett. Az MSN címe alapján kikövetkeztettem, hogy mi valódi neve, és így rá is jöttem, hogy őt meg néztem a múlthéten. De az adatlapján egy kép sincs, meg néztem több közösségi portálon, hogy van e kint képe de nincs. Nah már most én beszélgetést kezdeményeztem vele miután ő is fellépet MSN-re, de sok infót nem tudtam kihúzni belőle azon kívül, hogy ő már latot. A beszélgetés elég nehezen ment a részéről de ezt nem részletezném. Majd miután kértem tőle képet, hogy tudjam ki ő nem adott, kijelentette hogy "bocsi nem vok én olyan rossz" , és pár mondattal később mennie kellet. Nah már mosta kérdésem az lenne, hogy hogy vegyem rá hogy felfedje kilétét, illetve, hogy rázzam le úgy, hogy ne bántsam meg és terjessze azt, hogy egy görény vagyok? A válaszokat előre is köszönöm.
2009. dec. 30. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
ne haragudj de ha ezt írta h >"bocsi nem vok én olyan rossz" akko egy nagy beképzelt szal haggyad őt ahogy an !
2009. dec. 30. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán hanyagold vele a beszélgetést. Ha Ő keres beszélsz vele, de ha úgyis szótlan, akkor nem lesz nehéz dolog leépíteni a csevejt.:) Válaszolgass, de ne hosszan és Te ne kezdeményezz. Szerintem hamar elunja és nem keres többet, aztán törlöd. Kétlem, hogy azzal foglalkozna, hogy közösségi portálokon a Te jó vagy rossz híred ápolgassa...:)
2009. dec. 30. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Heló. Köszi a válaszokat. Utolsónak mondom, hogy egy iskolába vagyunk.. és az a cink, hogy rossz hírnevet szerezhet nekem, ráadásul azt se tudom ki és mintha mindenki engem nézne és nem tudom ki ?
2009. dec. 30. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Én egyszer még megkérném hogy küldjön képet...Aztán ha nem küld akkor mond meg neki, hogy le vagy törölve...

Azt kész...

2009. dec. 30. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Akkor mondd meg Neki, hogy nem fair, hogy Ő látott Rólad képet, de Te nem tudod ki Ő. Úgyhogy ha tovább szeretne beszélgetni, mutassa meg magát. Kérdezd meg, hogy minek vett fel msnre, ha még ezt az apróságot sem akarja megtenni? Akkor mi volt a cél?

Amúgy ha nem küld képet annak oka van. Vagy nagyon félénk, vagy csunyuska.

2009. dec. 30. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ha egy suliba jártok és myvipen láttad az adatlapját akkor katt a "közös ismerősök" ikonra és woala meglátod h melyik osztályba járhat vagy kikkel van jóba és így már szűkül a kör de ha ez nem jönne be szerintem is mond h hát ez így szivatás a részéről és köszönj el mert tényleg beképzeltnek tűnik.
2009. dec. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!