Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol legyen az első találka?
Figyelt kérdés
Az egyik társkereső oldalon írt nekem egy 35 éves férfi. Az első leveleiben leszögezte, hogy ő a mielőbbi személyes találkozás híve, azonban ahogy szerveznénk a találkát nem mennek gördülékenyen a dolgok. Neki még nem volt netről találkája, alapból szerintem visszafogottabb, szótlan ember.
Nem szeretnék nagyon nyomulni...de úgy érzem Nekem kellene átvennem az irányítást.
Hétvégén lesz egy programsorozat a városunkban és szerintetek jó ötlet lenne vele ott találkozni? Vagy maradjunk a hagyományos beülős helynél?
2014. máj. 27. 11:55
1/1 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a programra elmenni elsőnek, csak aztán üljetek be valahova nyugodtan beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!