Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek ilyen barátnője?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik 1 csaj és nemsokat tudok róla csak hogy mindenből 5ös és ha kell éjfélig is tanul :S Van valakinek ilyen barátnője vagy tud róla valaki hogy az ilyen lányok is vágyakoznak a fiúk után?2009. dec. 29. 23:10
11/13 anonim válasza:
Én azt hiszem, talán határozottabbak és hűségesebbek, mint azok alányok akik semmivel sem törődve csak a kalandot eresik. És igen, az tuti h szeretne társat:)
H aösszejöttök nem bánod meg szerintem!
F/17
12/13 anonim válasza:
nekem nemvolt még barátnőm, de én speciel örülnék ha ilyen lenne mert sokmindenben tájékozott, ezáltal sokmindenröl lehet beszélni vele sok esetben nem is flegmák, csak az az egy gond h sok olyan aki stréber nem annyira csinos persze vannak olyan példányok is akik aztán eget vernek szépségükkel és még okosak is, szal igazi főnyeremény :D 17/f
13/13 anonim válasza:
Hidd el nekem, ez a "stréberség" nem megy egy kapcsolat kárára sem... Én is szinte mindenből 5-ös vagyok, és ha kell éjszakáig tanulok, de nincs ez így minden nap. Max annyi, hogy kedden nem tudtok találkozni, mert feleletre vagy dolgozatra készül, majd találkoztok szerdán, mert aznap alig kell tanulni... Ez ilyen egyszerű, és természetesen mindenki vágyik egy társra. Attól, hogy csodabogárnak nézik, még ő is ugyanolyan ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!