Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek ilyen barátnője?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik 1 csaj és nemsokat tudok róla csak hogy mindenből 5ös és ha kell éjfélig is tanul :S Van valakinek ilyen barátnője vagy tud róla valaki hogy az ilyen lányok is vágyakoznak a fiúk után?2009. dec. 29. 23:10
1/13 anonim válasza:
Hát persze! De az ilyennek lehet, hogy kevesebb az önbizalma, lehet türelmesnek kell lenned =)
De ugyanúgy vágyakoznak a fiúk után mitn bárki más! :D
2/13 anonim válasza:
Okos lehet!!Biztos akar ő is ember mint bárki szerezd meg
3/13 anonim válasza:
Ilyen voltam egyetemen végig, de mellette mindig volt barátom is. Szóval nem egy ufó:)
4/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, még is mindig vágyom egy társra! :)
5/13 anonim válasza:
Én is csak ugyanazt tudom mondani mint az előttem lévő, hogy ők is vágynak egy társra, mert szerintem azért egyszer megunja a sok tanulást és akkor egy barát kitudná kapcsolni néha, mert jól esik neki is, hogyha foglalkoznak vele! Én is ilyen vagyok és én is vágyom egy társra csak engem sajna pont, hogy a fiúk "stréberség" miatt nem akarnak velem járni pedig én úgy tudom, hogy a fiúk bírják az okos lányokat, na mindegy. Hajrá sztem próbáld meg! L/13
6/13 anonim válasza:
En most a szilveszteri bulin jottem ossze egy ilyen csajjal:D
es ahogy eszre vettem neki is szuksege van egy tarsra ahogy mindenki masnak is:)
18/F
8/13 anonim válasza:
Az én barátnőm ilyen :) És egy tündér, imádom :):)
9/13 anonim válasza:
nekem 8 éve ilyen bnőm van...^^
23 vagyok ,szal 15 éves korom óta együtt vagyunk...érdekes?.?
mondjuk én is ilyen vagyok :)
10/13 A kérdező kommentje:
19:35 az szerelem lehet a javából
2010. jan. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!