Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan barátnője valakinek aki ilyen?
2011. jan. 6. 15:51
nem volt.ha elhiszed h valóban ilyen akkor még nem ismered.ha valóban ilyen akkor szerencsés vagy.100-1 ilyen
2011. jan. 6. 15:56
3/14 anonim válasza:
Hála az égnek az én barátnőm is ilyen :) sokan mondják hogy hasonlítunk egymásra ;)
2011. jan. 6. 16:00
Én szeretem a párom és soha nem hazudnék neki. Megváltoztatni nem változtatom meg, de egy két dologban igen is változni kell ahhoz, hogy kapcsolatban tudj élni, és ez nem csak a férfiakra vonatkozik.Nem az anyagiak miatt szeretem, de ha nem lenne arra pénze, hogy eljöjjön hozzám és én elmenjek hozzá(mivel nem lakunk túl közel) akkor nem igazán működne. Volt partnerem akinek semmi pénze nem volt, állandóan én mentem hozzá, én adtam neki pénzt, én pénzeltem mindent főiskolás létemre a nálam 2 évvel idősebb pasit...na ez kiábrándító. Szégyen nem szégyen a pasinak kell lenni pénznek ahhoz, hogy ne éljen át egy nő sem olyan érzést amit én éltem át. 24N
2011. jan. 6. 16:02
15:56
Nem minden csajnak a legfontosabb a penz!
En pl. egy olyan fiuba szerettem bele, aki nem arrol hires, hogy milyen sok penzuk van, de engem nem erdekel... Es hiaba vannak nekem a legdivatosabb cuccaim,jo telo,.... nem kellek neki, holott se ronda se csunya, se bunko nem vagyok :(
2011. jan. 6. 16:03
6/14 A kérdező kommentje:
Én magamról írtam ezeket. Örülök, hogy 100 lányból csak 1 ilyen, mert ezek szerint kicsit különlegesnek érezhetem magam ezen a téren is. Sokan mondják, hogy én teljesen más vagyok mint mások, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire és mindenben. De én örülök neki. 15/L
16 03
pont ezért nem érdekled.én is ilyen vagyok.te más világ vagy meg ő is.hidd el nekem. már megjártam ezt.
2011. jan. 6. 16:08
Én is ilyen vagyok, de akit szeretek neki mégsem kellek.:(
2011. jan. 6. 16:08
15 évesen ugyan mit tudhatsz mindezekről? De most komolyan? Volt már kapcsolatod ami hosszú ideig tartott és tesztelted magad ezekre? Hogy tudsz e szeretni hazugság nélkül? Hogy nem akarnád e megváltoztatni az illetőt? Hogy nem számít a Pénz? Na ne már, 15 éves vagy, ha csak nincs mögötted már vagy 2 vagy 3 komoly kapcsolat, ilyeneket nem nagyon állíthatsz magadról, hisz nem tudhatod. De mondjuk az már egy plusz pont, hogy legalább ezt gondolod magadról, hogy ilyen vagy, na de majd életed során sztem sokszor eljőjönnek még ezek a dolgok.
2011. jan. 6. 16:11
Nekem is ilyen barátnőm volt 10 évig.
Aztán az utolsó kb. 1 évben megváltozott, anyagias, sznob ember lett, akinek a virítás volt az elsődleges, na meg a presztízs, ezért addigi hűségességét feladva egy orvos ágyában kötött ki.
Amúgy meg nem hiszem, hogy vannak még ilyen nők, legalábbis 20-30 között tapasztalataim és a környezetem alapján nincsenek. Az a kevés is aki még van meg a válaszokból látszik hogy foglaltak is. A másik meg hogy sokan azt hiszik, hogy ők is ebbe a kategóriába tartoznak, pedig nem.
31/F
2011. jan. 6. 16:14
Kapcsolódó kérdések: