Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan barátnője valakinek aki ilyen?

Figyelt kérdés
Szeret téged és nem hazudna neked soha. Nem szeretne téged megváltoztatni elfogad olyannak amilyen vagy. Nem az anyagiak miatt szeret hanem önmagadért.
2011. jan. 6. 15:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy ez nem célzás volt, mert én tényleg ilyen vagyok és ilyen is maradok. Lehet, hogy még egy 15 éves lányt kicsinek gondolnak a nagyok, de szerintem ha egy ilyen korú ember nem lehet őszínte, akkor rajta kívül senki más nem lesz az.
2011. jan. 6. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kicsinek gondolnak a nagyok, hanem ahhoz amiket leírtál igen is kell tapasztalat, anélkül nem igen mondhatod azt, hogy én ilyen meg olyan vagyok. Míg ki nem próbálod magad hosszú kapcsolatban nem tudhatod. Az ember változik, főleg a 15 éves énjéhez képest.
2011. jan. 6. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyanmár minden fellángoló "hősszerelmes" ilyen.....az elején xD minden csoda három napig tart;))
2011. jan. 6. 16:41
 14/14 Fülünyúl ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Remélem, hogy ez nem célzás volt

Egyáltalán nem! Sőt, ha pár évvel idősebb lennél, valószínűleg udvarolni kezdenék, aztán megkérném a kezed, a többi meg forgatókönyv szerint jön. :)

2011. jan. 6. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!