Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, ehhez mit szolnatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ehhez mit szolnatok?

Figyelt kérdés

Ha ennyire gaz minden pasi mint ahogy ti leirjatok oket, es plusban zavarna titeket az, hogy minden pasi akire ra mosolyogtok akkor ehhez mit szolnatok:

Soha tobbe egyikse probalkozna nalatok? Meg az se akit akarnatok?

Akkor hol lenne az a bizonyos kemia ami mindig indok nektek a barat zonara?

Akkor mar sirnatok igaz?

2014. máj. 23. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogyha külsőleg minden rendben van veled, akkor valószínűleg belülről rohadsz, és azt mindenki utálja...
2014. máj. 23. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy magasság és egy testsúly semmi. Semmi. Nem ez kell. Ó, messze nem.
 13/15 anonim ***** válasza:
Bár én is 193cm vagyok, 95kg-val, és nem zsír miatt, nem érzem magam különösebben alfa hímnek. De menj el egy peaches buliba, azt egyből rád akaszkodnak a k*rvák. Vagy ha cegléd közel van, akkor menj a slágerbe.
 14/15 g.kiki94 válasza:

Egyáltalán nem gáz minden pasi nekünk, sőt valószínű vannak olyan férfiak akiknek van barátnőjük. És igen, nekem is volt hogy valakit nagyon gyorsan friendzone-ba tettem, és olyan is van hogy tényleg nincs kémia a két ember között.

De mivel állításod szerint jól nézel ki, ezért van rá némi esély hogy a természeteddel van valami probléma, avagy tényleg csak hülyéknél próbálkozol.

2014. máj. 23. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolnék a kérdésedre, de már az első bekezdésben megbukott a dolog, ugyan is nem gondolom azt, hogy minden pasi gáz, csak az itt siránkozó tömeg gáz, de az mocskosul.

Szánalmas az, hogy a külsőre hivatkoztok, szánalmas, hogy nem vagytok képesek férfiként viselkedni, szánalmas, hogy hülye p!csákra alapozzátok a nők gyűlöletét, de egy átlag csajhoz oda se mennétek, mert esetleg nem öltözködik előnyösen, vagy nem hívja magára úgy fel a figyelmet, ahogy az általatok preferált nőcskék teszik.

Állításod szerint a külsőddel minden rendben van és az, hogy a belsőd ocsmány, már a kérdésből is leszűrtem, elég is volt. Szóval esetleg magadban állíts át valamit és majd aztán próbálkozz, mert épeszű lány rá se néz az ilyen férfiimitátorokra, mint te.

2014. máj. 23. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!