Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat? Hogyan hódítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Hogyan hódítsam meg? Egyáltalán ezek minősíthetők randinak, vagy csak baráti találkák?

Figyelt kérdés
A csajt fél éve ismerem,de nagyon jó barátok lettünk!Egy suliba is járunk!Suli után szoktunk találkozni,meg néha hétvégén is!Én már elmondtam neki h szeretem,talán túl hamar is,és ő azt mondta akkor h nem akar semmit!előtte 1 éves kapcsolata volt,és 1 hónapja szakított a barátjával!De találkozgattunk,sokszor hazakísértem,voltunk már moziba is,sétálni,meg együtt vásárolni...Mindezt úgy,hogy tudja h szeretem!És lehet,hogy esetleg ő is akarná,de mégegyszer nem merek rákérdezni,inkább várom az egyértelmű jeleket!Jó ez így??
2009. dec. 29. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:

ne várj rá, a lány nem szeret téged, nem akar tőled semmit.

keress másik lányt.

2009. dec. 29. 16:33
 2/2 anonim válasza:

Hát, én is ilyen vagyok, int ez alány. Hasonló a helyzetem. Szerintem KÉRDEZD MEG MÉG1X, de biztos vagyok benne, h. ő is szeret. éN SZERETEM A FIÚT, DE RÉGEN NEMET MONDTAM NEKI, MERT ÚGY IS ÉREZTEM. aZ A HELYZET, HOGY HA TÖBBET VAYTOK 1MÁSSAL, ELŐBB ÚTOBB MEGSZERETITEK 1MÁST. vÁROM, HOGY MEGKÉRDEZZE TŐLEM A FIÚ...

hAJRÁ;)

2009. dec. 29. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!