Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívhatom egy italra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívhatom egy italra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne: ma vizsgázom, és velem lesz a teremben egy lány, aki nagyon tetszik nekem, de még nem mondtam neki semmit ezzel kapcsolatban. néhány szót már váltottunk, de ezen kívül semmi, nem is ismerjük egymást igazából. Szóval, elhívhatom vizsga után egy forrócsokira vagy az gáz? :)

köszönöm, és BÚÉK mindenkinek

2009. dec. 29. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább szilveszteri partira hívd meg, annak több értelme van.
2009. dec. 29. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
partira? :) na az kéne még, szerintem az már nagyon nyomulós lenne. eddig alig beszéltünk, most meg rögtön parti? amúgy sztem nem is megyek partiba. szal, egyelőre csak a forrócsokis beszélgetésnél maradnék :D
2009. dec. 29. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hívd el egy forró csokira vagy egy kávéra, én éppen a szilveszteri partinak nem látom értelmét. A közös bulizás is jöhet majd persze, de nem addig, amíg gyakorlatilag nem is ismerik egymást.
2009. dec. 29. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szrintem is nyugodtan hívd el, nem gáz a forrócsoki .. :) max a nyakadba önti, nagyobb baj nem történhet.. soksikert :)
2009. dec. 29. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd el kávéra, ha már egy hullámhosszon vagytok, esetleg szoba johet a szilveszter is!
2009. dec. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!