Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé a HB-ban?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor házibuliba megyek és ott lesz a srác is, aki nekem tetszik. Mostanság bunkó, teljesen megváltozott, régebben jó fej volt, nem tudom, mi van vele. Amúgy smároltunk már, szóval "kavartam" vele. De én többet akarok, mert szeretem. Adnátok tippeket, hogy közeledjek felé és ha beszélünk, mi legyen a téma? Az se lenne baj, ha kicsit eltudnám hívni a többiektől, nyugisabb helyre. :P2009. dec. 29. 01:05
1/2 anonim válasza:
Hát majd fog az jönni magától, ha eleget piáltok. Inkább ne!:D Az jó ötlet, hogy kihívod egy nyugis helyre. Megtudod vele beszélni, hogy miért változott meg...stb. Csak arra vigyázz, hogy ne smárold le egyből, amint alkalom lesz rá, és ne mond neki, hogy szereted. Inkább próbáld meg vele értelmesen megbeszélni, feltéve ha nemlesz K.O! Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. dec. 29. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!