Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erre a kérdésre mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a kérdésre mi lenne a válasz? Volt már barátnőd?

Figyelt kérdés
Igazából még nem volt, igazat vagy hazudjak?
2009. dec. 28. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem T_T 16/F
2009. dec. 29. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok, én hazudtam...viszont azt nem ecseteltem hogy kivel mit csináltam, igy szeritnem mondhatod hogy volt már 1-2 rövid párkapcsolatod, de amikor oda kerülsz valakivel, nem lessz az hogy azthiszi már csináltál ilyet és asse tud mivan :)
2010. febr. 4. 00:41
 13/16 anonim válasza:

Randizok egy csajjal, és a múltkor tőlem is pontosan ezt kérdezte. Nekem sem volt még barátnőm (21F vagyok). Nem akartam hazudni, nem mondtam, hogy nem volt, azt mondtam, hogy nem volt még KOMOLY kapcsolatom. Azt mondta, hogy ez sok mindent jelenthet. Hát igen :)

Aztán tovább akart kérdezgetni, és azt mondtam, hogy most nem mondom meg :)

Úgyis tudom, hogy sejti/tudja.

2010. febr. 4. 01:56
 14/16 anonim ***** válasza:

7 évig volt barátom egy srác. Mindig tudtam, hogy teljesen szűz a srác de ő mindig hazudott nekem. Kb ebből állt a "barátságunk" én mindent tudtam róla ő meg mindent eltitkolt előlem.

Szóval szerintem srácoknak mindenféleképpen az igazat. Nos lányoknak...ha komolyabb lesz a dolog, olyan szerelem gyanús a lány részéről! ..akkor feltétlen. De szerintem ezt így senki nem kérdezi meg.

Kb az lenne a válaszom, hogy

"ennyire gáznak nézek ki?:D "

2010. febr. 4. 02:51
 15/16 anonim ***** válasza:
De már megkérdezte, nem? Most azt akarod megtudni, hogy helyes volt-e hazudnod, vagy mi?
2010. febr. 4. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem mondd meg bátran az igazat. : )

nem kell ezt szégyelni hogy nem falod a nőket..

2010. febr. 4. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!