Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj a 3. randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj a 3. randi után lekoptat az azért volt mert nem volt vele semmi testi kontaktus?

Figyelt kérdés
Szóval se csók se ölelés sem semmi? Honnan tudtam volna hogy mikor kell és hogy hogyan közeleledjek felé? Ő miért nem kérdezett erre rá? Mértnem adott nekem egy kis önbizalmat?
2014. máj. 18. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert elvileg te vagy a férfi, akinek illene tudnia, hogy hogy dekódolja a jeleket. Ha három randira elment veled, akkor minden bizonnyal voltak más jelek is.
2014. máj. 18. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem. A csajok harmadik randi után nem koptatnak le ha tetszel nekik.

Biztos megismert és úgy döntött, hogy sorry, de nem.

Legalább kaptál egy esélyt! Majd mások figyelsz rá mit fecsegsz és hogyan.

2014. máj. 18. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon beszéltem, nem vagyok az a nagydumás típus az is baj?
2014. máj. 18. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez érdekel, hogy nem nagyon beszéltél és így is volt 3 randi. Hogyan folytak akkor a randik? A csaj csevegett, te meg hallgattad?
2014. máj. 18. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Sokkszor nem is beszélt senki...csak úgy voltunk...
2014. máj. 18. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy nem azért koptatott le, mert nem volt testi kontaktus, hanem azért, mert nem volt SEMMILYEN kontaktus.
2014. máj. 18. 21:36
 7/7 A kérdező kommentje:
De hogyan kell embernek lenni?
2014. máj. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!