Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randi, semmi fizikai kontaktus?
Sziasztok! Megismertem netes társkeresőn egy srácot, két napot átleveleztünk (több oldalas levelekkel), aztán találkoztunk, és én úgy érzem, hogy eddig megvan az összhang. Második randin is túl vagyunk, minden tök jó, én nagyon jól érzem magam vele, szerintem ő is velem. De a találkozáskor és búcsúzáskor adott két puszin kívül nincs semmi fizikai kontaktus. Nem azt várom, hogy letámadjon, de nálam alap (lenne) a "véletlen" érintések...
Nem vagyunk tinik, huszas éveink közepén járunk, de nem tudom mi a "szokás"? Ebből csak barátság lesz? Mit tegyek, hogy ne az legyen? Köszi előre is :)
Kicsit én is nyuszi vagyok... Félek, hogy visszautasít, bár eddig ő javasolta a további talikat :)
Köszönöm, igyekszem!
"nálam alap (lenne) a "véletlen" érintések... "
Logikai paradoxon, elvárod hogy véletlenül megérintsen?
Ugyanannyi joggal érint meg ő téged, mint te őt.
Miért nem kezdeményezted te a dolgot, rajtad is múlik.
Annyira idegesítő, hogy az ilyen lányok egy szalmaszálat se tesznek keresztbe a kapcsolatukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!