Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi, semmi fizikai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi, semmi fizikai kontaktus?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megismertem netes társkeresőn egy srácot, két napot átleveleztünk (több oldalas levelekkel), aztán találkoztunk, és én úgy érzem, hogy eddig megvan az összhang. Második randin is túl vagyunk, minden tök jó, én nagyon jól érzem magam vele, szerintem ő is velem. De a találkozáskor és búcsúzáskor adott két puszin kívül nincs semmi fizikai kontaktus. Nem azt várom, hogy letámadjon, de nálam alap (lenne) a "véletlen" érintések...

Nem vagyunk tinik, huszas éveink közepén járunk, de nem tudom mi a "szokás"? Ebből csak barátság lesz? Mit tegyek, hogy ne az legyen? Köszi előre is :)

2012. okt. 9. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A volt barátom is ilyen kis nyuszika volt,neeem vagyok rá büszke de bizony én átvettem az irányítást,megfogtam a remegõ kezét és provokatívan odatettem ahova kell.Szegényt meglepte,de utólag beismerte,hogy ez tetszett is neki.Az elsõ a nehéz,valójában egy igazi belevaló pasi,csak fel kellett oldódnia.
2012. okt. 9. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen érj hozzá. baz*meg.
2012. okt. 10. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!