Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elkezdek beszélgetni egy ismeretlen sráccal msnen, akkor miről beszeljünk?
Figyelt kérdés
Oké, átesünk ezeken az "ismerkedős " kérdéseken-válaszokon és tovább?2009. dec. 28. 20:38
1/84 anonim válasza:
jólenne tudni hogy mi érdekel belőle? Ha külseje, akkor kérdezd arról. Ha az értékrendje, akkor kérdezd arról. Ha a kocsija, hát arról :D
2/84 A kérdező kommentje:
Hat engem Ö érdekel magam , nagyon tetszik és iwiwen láttam a címet, gondoltam beírom de miről beszeljünk?
Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak és kivagyok esve az ilyen témából.
2009. dec. 28. 20:42
4/84 anonim válasza:
áh ez oan egyszerű (bocs h most +sértettelek)
hát h mit szeret hallgatni meg milyen tipusú filmek jönnek be neki +stb aztán egy mozi ?:D
5/84 A kérdező kommentje:
ez egy 19 éves srácnak nem unalmas? Mert őszintén engem ez nem érdekel most, és nem is szeretnem ha valaki megkérdezne. De lehet ti okosabbak vagytok , mert én mar nagyon rég randiztam :)
2009. dec. 28. 21:11
6/84 anonim válasza:
Én hotdogon is mindig ráírok valakire privátba....Ha elfogadja "helló mizujs?" Állt "semmi kül ott?" a válasz én meg elkezdem neki mondani hogy mit csináltam az nap meg hogy esetleg erről meg arról mi a véleménye xD Néha kifogok olyanokat akikkel úgy tok beszélgetni mintha 2 éve a barátom lenne szval nem csak rajtad múlik ;)
7/84 A kérdező kommentje:
igazad van, hogy nem csak rajtam de annyira felek az újra kezdéstől. Hogy mi lesz most, remélem kedves beszélgetőtárs lesz :)
Felek mindent el fogok rontani .De nem úgy lesz !
2009. dec. 28. 21:14
8/84 anonim válasza:
Szerintem beszélgessetek sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!