Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tippeket tudtok adni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tippeket tudtok adni, hogy hogy kéne beszélgetni ismeretlen lányokkal msn-en?

Figyelt kérdés

Nem témákra gondolok, hanem hogy hogy lehet hosszú ideig elhúzni egy beszélgetést. Tehát mi kell egy jó beszélgetéshez.

15/f

2009. márc. 25. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
ugyanugy beszélgess mint a fiukkal csak csúnya szavakat ne haználj próbálj elvonatkoztatni attól hogy lánnyal beszélsz próbálj felszabadult maradni próbálj olyan kérdéseket feltenni amire nem "igen" és "nem" a válasz...folyamatosan tartsd szóval mert ha leáll a beszélgetés lőttek az egésznek...ugy nagyjából ennyit kell csinálni remélem segítettem
2009. márc. 25. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát talán rájössz idővel, hogy mi az ami foglalkoztatja és arról beszélgetsz vele, hisz te is hallottad biztosan, hogy a lányokkal órákon át lehet beszélni arról, amit szeretnek

Vagy mesélgessetek egymásnak, ez is időt vesz fel :)

Hajrá :)

2009. márc. 25. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
A fiuk akikkel beszélgetek azokat ismerem, tehát igazából azon van a hangsúly, hogy ismeretlen. Meg hogy hogyan kell elindítani egy beszélgetést, mert ha már benne vagyok akkor megy a téma.
2009. márc. 25. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mondjuk lány vagyok, de ha beszélni kezdek egy fiúval, akkor vagy úgy kezdem el, hogy írok neki a "Gyorsüzenete" kapcsán (Tudod, a régebbi fajta msn-ben Személyes üzenet volt...) Mittudomén kiírja hogy "Dögölj meg" akkor megkérdezem hogy mégis kire ennyire mérges? Vagy ha "Szarul vagyok" megkérdezem mi a baja... Aztán ha már beszélgettél vele, és tudod hogy miket szeret... Az már könnyebb... Ha hasonló zenét szerettek akkor írj neki, hogy "Most találtam egy tök jó zenét, szerintem neked is tetszeni, hallgasd meg" és már elindult a beszélgetés... Most hirtelen ennyi jutott eszembe... Sok sikert! ;)
2009. márc. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!