Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdések.hu-n lehet ismerkedni? Vagy ez jó ismerkedő oldal?
te irtad azt a sok szót
mert akkor ku.rvára nem
Alig pár kérdésre válaszoltam, és már jöttek a kommentek - az én válaszomra.
De mivel kissé provokatívak, így gondolkodom, hogy van-e értelme egyáltalán reagálni (ismerve az oldal mentalitását.)
Netfüggő sem szeretnék lenni...
(Szerintem most is lesz valakinek hozzáfűznivalója a válaszomhoz, nem úszom meg...)
OFF: b@szott idegesítő ez a hülye.
Lehet ismerkedni, bár tényleg nem ezért találták ki. De még mindig jobb, mint a chaten... itt több értelmes ember van, sokaknak van akiknek nem alakult ki az ismeretségi köre és csak így tudjuk legalább részben pótolni. Sok privátot kell írni és majd úgyis kialakul.. ha szerencséd van a távolság sem lesz nagy. Nekem már van alakulóban lévő innen, bár jó lenne ha közelebb lenne..:"( Sok sikert!
hogyne lehetne már itt ismerkedni...
volt már nem is egyszer, hogy 1-1 szimpi hozzászólás alapján írtam a csajnak privát emailt, és tök jól elemaileztünk utána, jól elvoltunk. :)
F/21
lehet ismerkedni ha valaki meg akar ismerni irjon ram
24 fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!