Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek neki még egyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek neki még egyszer?

Figyelt kérdés
Tavaly majdnem összejöttem egy nagyon helyes sráccal az osztályból,csak a barátja belém van esve 2 éve és nem akarta,hogy összevesszenek.A barátjának már nem tetszem annyira ezért újra próbálkozni szeretnék.Amúgy kiderítettem tavaly ,hogy ő is két éve szerelmes belém,de lehet ,hogy ez már nem így van.
2009. dec. 28. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
kérj tőle segítséget... korrepetáljon. LÉnyeg hogy legyen vmi közös dolgotok, ahol utánna már simán el tudtok beszélgetni mindenről. Ha még mindig nem közömbös irántad, akkor lépni fog. hidd el
2009. dec. 28. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő nem tudna nagyon engem korrepetálni mert sokkal rosszabb tanuló mint én,csak én tudnám őt
2009. dec. 28. 20:32
 3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy ?
2009. dec. 28. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok
2009. dec. 28. 20:52
 5/6 anonim válasza:
Hát szerintem hanyagold és ezt a pasizós csajozó témát hanyagold 1-2 évig utána jobban átlátod a dolgokat és hozzá értő leszel. Fölösleges ilyeneken törnöd magad.
2009. dec. 28. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Basszus:) holnaptól már jönnek azok a kérdések hogy 2éves vagyok s hogy mondjam meg neki hogy szeretem? Mert még nem tud fél évesen beszélgetni s talán nem érti mint mondok:D milyen gondjaid vannak 12évesen öcsém? És már 2éve szerelmes beléd, nem semmi......legalább tudnád mi a szerelem:)
2009. dec. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!