Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Örülök is, meg nem is. Ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülök is, meg nem is. Ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Üdv.!

23 éves fiú vagyok.

21 éves koromig mindössze kétszer csókolóztam, szexuális életem nem volt.

2012 tavaszán egy 4és fél hónapos kapcsolat végén (megdolgoztam a lányért) lefeküdtünk kétszer, majd vége lett.

Egy évre rá volt januárban egy négy hetes kapcsolatom, sülve-főve együtt voltunk, hemperegtünk. Tavaly nyáron egy 1,5 hónapos kapcsolat, szintén jó volt, majd ősszel egy egyéjszakás.

Minderről azt kell tudni, hogy az összes lány társkeresőről volt, kivéve az, akivel jelenleg ,,ismerkedek" 1 hónapja.

Azért írom idézőjelben, mert a legelső barátnőm kivételével az összes lány 1 héten belül beadta a derekát és lefeküdtünk.

Ennek egyrészt örülök, mert vonzónak tartanak és én nagyon jól tudom kontrollálni magam. 5-ből 4 lány rám mászott, nem én kezdeményeztem, mert még túl korainak éreztem a dolgot, gondoltam, majd' randizunk.. majd ráérünk, nem fogom őket rögtön fogdosni.

De másrészt csalódott vagyok, hogy nem kellett annyit küzdeni értük, nem randiztunk sokat, nem húztuk egymás idegeit azzal, hogy sokat beszélünk és rögtön a lényegre térünk.

Félre értés ne essék, nem panaszkodom és tudom, hogy sokan leszólnak majd ezért a ,,nyavalygásért".

De ez nem az!

Egyszerűen csak bánt, hogy ennyire nincs tartásuk a nőknek vagy nem tudom.

Végre megtanultam ismerkedni, erre csupa olyan lányt fogok ki, ráadásul az ő elbeszélésük alapján én vagyok nekik az első, akinek ilyen kevés ideig tudtak ellenállni.

Miért van ez?

Ők nem k.urvák, nem rib.anckodtak, nagyon szép és okok lányok. Nem hiszem, hogy hazudtak nekem, hogy mást hónapokig meg hetekig várattak.

Mit szóltok?

2014. máj. 13. 11:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egyébként én is mindegyikkel hosszú távra gondoltam, az más dolog, hogy eddig nem jött össze. Az utolsóval együtt vagyunk jelenleg és minden jó. :)
2014. máj. 13. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Érdekelne hol élsz. Ez még a jobbik eset egyébként. Én hónapokat (sőt, volt h évekig) ismerkedtem, csókig sem jutottam egyikkel sem. Ez az élet, van akinek ölébe hullik, van aki meg ha meggebed sem "élhet" normálisan.
2014. máj. 13. 12:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Jelenleg Budapesten élek albérletben, egyetemista vagyok. De egyébként vidéki vagyok.

Minden olyan lány, akivel összejött, az budapesti volt.

2014. máj. 13. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne legyenek előitéleteid, sok lány rendes attól még hogypár randi után lefekszik a fiúval. Tényleg inkább az a fontos, hogy utána hogy jönnek ki, hála idáig a ráérzésem jó volt, mert az első fiúval akivel 3. randi után lefeküdtem 3 évig együttéltünk, most az uj kapcsolatom friss, de hosszutávra tervezünk, tehát nyáron már együtt szeretnénk nyaralni, összeakarunk költözni stb.. és vele meg a 2.randi után feküdtem le..(hát remélem ő nem akart megküzdeni értem), és most nem azon kattog hogy milyen gyorsan megkapott.
2014. máj. 13. 12:22
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló: tehát te nem szereted, ha meg küzd érted a férfi? Ha szimpatikus akkor odaadod magad? :) Csak kérdezem..
2014. máj. 13. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs tapasztalatom, de idáig ugy alakult hogy nagyon bejött és spontán történtek a dolgok, tehát nagyon tetszett, komolyan akartam vele járni és rögtön lefeküdtem vele, és szinte együtt voltunk utána, össze is költöztünk, mert az elsőnek volt lakása.. Most akivel pár hete összejöttem, azzal is rögtön megtörtént és azóta mindennap találkozunk..szinte már együttélünk, ugyhogy nagyon tervezzük hogy össze is költözünk. Volt egy időszak amikor nem jártam senkivel, csak barátkoztam, de azoktól nem is akartam semmit, még együttjárást se.. tehát azok tényleg barát és haver kategória, tehát ha én rögtön nem fekszem le a sráccal nem is kel, még randira se megyek el. Ugy néz ki mindenki másképp gondolkozik, nekem idáig meg szerencsém volt, mert akikkel lefeküdtem egy mély hosszutávú kapcsolatot tudtam kialakitani. (legalábbis remélem most sem csalodom)
2014. máj. 13. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!