Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adhatom a tudtára hogy tetszik nekem?
Akkor marad a jó öreg levél. Megírod mit érzel, és hogy ha válaszol, akkor hova tegye azt. /itt légy kreatív, hogy ne tudja meg, hogy te veszed fel/
Ennél jobbat nem tudok, ha nem mersz odaállni.
Ez a kérdés már 1000x volt de azért írok némi segítséget :D
Hát én csaj vagyok és a tapasztalataim közül mondok 1et!
Hát ha szoktál msnezni akkor nem is oan nehéz !beszélgethetnétek(msnen) aztán meg találkozhatnátok és ez kialakulna így időközben , de msn beszélgetés közben rá fogsz jönni h érdeklődik e feléd de ne 1nap után várj csodát! + ez egy folyamat!! meg vallj neki szerelmet ha te nem ilyen típus vagy mivel nem írtál kort így nehéz saccolgatni h mien is vagy +stb..
ha nem voltam elég világos számodra vagy még szeretnél valamit kérdezni szívesen válaszolok :D
20éves :D aszittem kevesebb :D de nem gáz csak kevés az önbizalamd vagy inkább a bátorságot kéne növelni :D, meg hát lehetnek baráti jelek de lehetnek többek is :D
de ha ölelgetitek egymást akkor mit félsz simán +tudnátok beszélni ezt sztem okos fiu vagy szedd össze a bátorságod és üljetek le csak ugy dum valamiről és utána meg valhogy feljönne neked az h nagyon megkedvelted és többet érzel +ienek (de ne fogalmazd meg magadban a mondatokat ugy h megtanuld meg ienek jöjjön ez az egész magátol :D)
a 00:00 órás voltam :D
tudom, legalábbis próbálom elképzelni :D
hát az télleg szar lenne ha kosarat kapnál mer akkor a barátság tönkre menne , (engem az egyik legjobb haverom kapott le 1x , én ugye csak haverként kezeltem és elutasítottam , azóta nem is beszéltünk +nem is köszön :S és olyan jó haverom volt sajnálom :( )szal valahogy derítsd ki h érez-e irántad valamit vagy h bejössz-e neki egy picit is!
* a 00:00 órás vagyok :)
ha nagy a haveri ismeretség akkor tök egyszerű is lehet csak figyelj oda h ne lepleződj le :D
vagy esetleg mondom ien msn , skype + asonlókon sokat-sokat dumáltok s ezen kiderülhet ( legaálbbis most nállam kiderült ma h a pasi téll akar valamit tőllem :D és ezt a folyamatot őszintén mondom 1hét alatt sikerült megtudnom ) :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!