Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek tényleg nagyon finom jeleket, amivel a tudtára i tényleg nagyon finom jeleket, amivel a tudtára adhatom a lánynak hogy szeretem?
Kérdezd meg tőle:
(lehetőleg ne legyen otthon senki:P)
Nincs kedved átjönni hozzám? Megnézhetnénk egy filmet..mondjuk egy romantikusat:D A legtöbb lány szereti a romantikus filmeket nem?
Ő válaszol és akkor erre Te:
Na akkor jó helyen jársz;)
Aztán a film közben átölelheted stb.. a többi majd jön:D
Remélem tudtam segíteni! :D
Miért pont Kitti? :DD
Amúgy szerintem 15:44 és 19:12 jókat mondott... :D Valami ilyesmivel próbálkozz te is. :)
Ha egymás mellett ültök, észrevétlenül érintsd meg a kezét. Pl. csinálsz valamit a kezeddel, és amikor visszateszed az övé mellé, egy nagyon kicsit érjen hozzá. Úgy, mintha véletlen lenne, de ne húzd el. Ha ő sem húzza el, várj valamennyit, majd szép lassan, finoman nyomd a kezed az övéhez. Ha ettől sem húzódik el, szinte biztos, hogy bejössz neki. (vagy elzsibbadtak az ujjai, és nem érez semmit :)) Fokozatosan vedd a kezedbe a kezét, a többi meg már nem nehéz. :)
Nálam tuti bejönne. (19 L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!