Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak neki? vagy mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van 1 fiú (akivel egy gimibe jártam, de már nem) és még családon keresztül is ismerem (nem rokon nyugi!:). Már akkor is nagyon tetszett és szimpi volt. Nem tudom hogy írjak-e neki iwiwen (és ha igen akkor mit??) vagy ne? jah és elég visszahúzódó, félős is vagyok:(
2009. dec. 27. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
ha teccik akkor írj neki nehogy elszalaszd a lehetőséget sok szerencsét félre a félénkséggel :) nem kívánok szerencsét mert csak rajtad áll :) 20/f
2009. dec. 27. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
ciki lenne ha nem jönne össze és utána esetleg családon belül összefutnátok.
2009. dec. 27. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Írj neki, hogy megtetszett és érdekelne, hogy járna-e veled.

Tudom, hogy ez most hú de egyszerűen hangzik, de a fiúk szeretik az egyenes beszédet és még imponálna is szerintem, hogy így képes vagy megmondani neki.

Ha meg bunkó /ami benne van a pakliban/ akkor jót röhögne rajtad és rájönnél, hogy nem akarsz tőle semmit.

Ha nem bunkó, de nem akar semmit tőled, akkor meg udvariasan elutasít, és akkor hagyni kell.

2009. dec. 27. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem írj , konkrétan is lehet , meg burkoltan is

viszont ne tedd ki magad prédának:P

írd ezt: rég találkoztunk ...

v vmi hülye okból , pl suli

a többit már tudod

18\F

2009. dec. 28. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
sztem ne :S
2009. dec. 29. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!