Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy elég jó csajszival és most nem tudom eldönteni hogy fake-e? Érdekes is hogy túl könnyen jött. De van a facebookon élete tehát ez ami zavarba ejtő. Az normális hogy egy csaj ráír egy fiura hogy ``szia ismerkedünk? ``
Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem a hölgyikével egy netes oldalon égész szimpi meg minden de van pár dolog amin elgondolkodtam. Az egyik hogy már 4 órás ismeretség után már ment a csókos smilye meg a szivecske... A másik hogy túl szép hogy iagz legyen. Hogy tudnám kideríteni hogy fake e anélkűl hogy minden esélyem elcseszném nála?2014. máj. 12. 20:52
11/14 anonim válasza:
nem is ismerős a csaj? mert az is lehet, hogy távolról már figyelt téged..
12/14 anonim válasza:
Mindenképp kérj tőle randit. Ha fake akkor nem megy el. Vagy ha nem az aki a képeken van akkor legalább kiderült.
Amúgy simán lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Mert én például pár hete randizgatok egy olyan sráccal akiről nem hiszem el, hogy engem akar olyan jó pasi. Ő meg nem hiszi el, hogy egy ilyen csaj szóba áll vele szóval...
13/14 A kérdező kommentje:
Hát holnap lesz randi de félek kicsit a pofára eséstől
2014. máj. 13. 20:45
14/14 A kérdező kommentje:
Nem fake! Ma volt a randi tök aranyos lány :)
2014. máj. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!