Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Probaljam meg me'g1x?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probaljam meg me'g1x?

Figyelt kérdés

Nyaron osszejottem egy lannyal akibe bele is szerettem csak sajnos 2 nap utan dobott. Most megtudtam hogy megint nincs baratja es a haverom ajanlotta hogy probalkozzak meg1x hatha most jobb lesz...

Szerintetek erdemes lenne meg1x megprobalnom?

Vagy megint csak csalodni fogok?

2009. dec. 27. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
2 nap után? :D az kemény :D
2009. dec. 27. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
hanyagold
2009. dec. 27. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Régen miért dobott? Ezt jó lenne tudni.

Így elsőre pedig: Ha két nap után szakított veled, nem hiszem, hogy túl sok mindent érzett irántad.

2009. dec. 27. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:

hat allitolag azert mert sokszor csorgettem ra telefonon (jelezni akartam h eszembe jutott illetve h ra gondolok), es a beszed stilusom nem tetszet neki:|

meg sok aprosag...

2009. dec. 27. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég necces. Ha már két nap után kidob a csaj, akkor ne számíts csodára. Nem valószínű, hogy normális lesz még akkor sem, ha összejössz vele. De azért próbáld meg hátha. Készülj a legrosszabbra, de reméld a legjobbat!
2009. dec. 27. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
ne
2009. dec. 28. 01:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd a pékbe
2009. dec. 28. 07:37
 8/8 A kérdező kommentje:

igazatok van:|

ugyis ma reggel beszeltem a haverommal es mondta h most osszejott egy masik pasival....

nyar ota v az 5ik:))

2009. dec. 28. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!