Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet hűséges egy DJ?
Figyelt kérdés
sokszor buliztunk már egy társaságban és nagyon kedves,tisztelettudó férfinak tűnik.msnen órákig szoktunk beszélgetni.már régóta elakar hívni randizni és úgy érzem most elmennék vele.szerintetek lehet hűséges egy Dj vagy csak azt akarja?ő 32 én meg 18.2009. dec. 27. 19:32
11/14 anonim válasza:
Két és fél éve vagyok együtt a barátommal, aki DJ, méghozzá nem kispályás (ezt nem felvágásból mondom, csak viszonylag ismert, és így, hogy "nagyobb az elismertsége", több lehetősége lenne a csajoknál mint egy anonim kezdőnek). Rohadtul nem érdekli rajtam kívül más, ez 100%! Úgyhogy csak azért, mert DJ, ne ejtsd, mert ez nem jelent semmit.
12/14 anonim válasza:
Az előző vagyok. Azt kifelejtettem, hogy én 18 vagyok, ő 28, és tökéletes a kapcsolatunk.
13/14 anonim válasza:
Ha nem vagy féltékeny típus akkor vágj bele! Egy DJ-t körül lengenek a csajok, még ha hűséges is lenne, biztos lennének helyzetek amikor eléggé féltékeny lennél.
14/14 anonim válasza:
Az én barátom is DJ és soha nem csalt meg és nem is fog, mert bízok benne, sőt magával is visz tehát ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!