Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet hűséges egy DJ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet hűséges egy DJ?

Figyelt kérdés
sokszor buliztunk már egy társaságban és nagyon kedves,tisztelettudó férfinak tűnik.msnen órákig szoktunk beszélgetni.már régóta elakar hívni randizni és úgy érzem most elmennék vele.szerintetek lehet hűséges egy Dj vagy csak azt akarja?ő 32 én meg 18.
2009. dec. 27. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Biztos h nem!!!
2009. dec. 27. 19:34
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
sztem sem
2009. dec. 27. 19:38
 3/14 A kérdező kommentje:
tapasztalatból mondjátok?
2009. dec. 27. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
A többiekkel ellentétben én úgy gondolom, hogy lehet. Volt olyan DJ ismerősöm, aki komolyan hűsége tudott maradni a barátnőjéhez éveken keresztül, pedig bulizós és néha elég paraszt ember. Nem szabad sztereotipizálni a DJ-ket. nagyobb az esélye annak, hogy félrelépnek, de nem feltétlenül elvárás.
2009. dec. 27. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Dj haverom aki már 2 éve együtt volt a barátnőjével, és a barátnője csalta meg... pedig jóképű gyerek, sok csaj nyomult rá.
2009. dec. 27. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szabad beskatulyázni, szóval adhatsz neki egy esélyt. Ám a korkülönbség elég nagy, és ez tényleg csak arra vall, hogy ... hát nem is az, hogy csak azt akarja, de nem hiszem, hogy túl komolyan venne. De azért drukkolok neked:)
 7/14 A kérdező kommentje:
igazából tényleg nagyon rendes pasinak tűnik.meg gondolom 32 évesen már kiélte magát rendesen.egy nagyon jóképű latin pasi.én úgy vettem észre hogy a latin amerikaiak sokkal tisztelettudóbbak mint a magyar pasik ,nem?
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

remélem minden jól fog alakulni:)

2009. dec. 27. 19:45
 9/14 anonim ***** válasza:
tisztelettudóbbak de sokkal nagyobb macsók, csajozógépek is!
2009. dec. 27. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Én ebben a szakmában dolgozom, de attól még hogy te zenélsz meg kevergetsz- kavargatsz egy buliban nem sok időd marad másegyébre. Mondjuk attól függ mit nevezünk dj- nek, ha annál kezdjük hogy pc- ről zenél valaki akkor... :)).

Szóval csak nyugodtan, próba cseresznye, érezzétek jól magatokat.

2009. dec. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!