Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 évesen még egyszer sem volt igazán szépnek mondható barátnőm, akkor valószínűleg már nem is lesz?
Látod, általánosítasz, hogy a szép lányok megteszik azt, hogy a pénzes pasikat fogják ki, pedig van kivétel.
Magad ellen pedig azzal beszélsz, hogy engem vádoltál azzal, hogy amiért még nem találkoztam olyan nővel, aki a pénzre utazik, akkor szerintem nincs.
Utána leírtad, hogy még te nem találkoztál olyan szép lánnyal, aki ne a pénzre hajtott volna, szóval szerinted a szép lányok a pénzre mennek. "Parasztbácsi esete a zsiráffal"
Tudom, hogy sok idióta pénzéhes rongy csak a vagyont nézi, de nem minden szép lány utazik arra.
(Itt pedig megjegyezném, hogy lehettek volna már igen gazdag párjaim (olajmérnök, stb) mégsem jöttem velük össze.)
Viszont nincs semmi értelme a maradék 2 orvost keresned, hogy ők próbáljanak meggyógyítani.
Míg a nőket nézve... megéri a keresgélés.
nagy valószínűséggel nemlesz, Kérdező
a nők döntő többségének a jóképű és/vagy a pénzes pasasok kellenek
mióta ekkora a férfitöbblet az országban, nemhogy a jó nők, de még az átlaglányok is úgy válogatnak mint úri tyúk a kendermagban, és naná hogy mindegyik magasan maga fölött választ
képzelheted ezek után, egy szép nőnél miféle esélyeid vannak...a nullánál is kevesebb
"Egyáltalán minek jöttél akkor velük össze?"
azért kisapám, mert a férfi nem válogathat, ez a ti luxusotok
eszi, nem eszi, nem kap mást
"Kellett a pina, te f**fej?"
gratulálok kisapám, sötét vagy mint a cigányasszony seggén a májfolt
"Pénzel nem barátnőt szerzel, hanem k**vát...
Idióta..."
arról nem a kérdező tehet, hogy a nők döntő többségét semmi mással nem lehet megfogni, csak pénzzel
ha nem bírod a kritikát, kisapám, akkor töröld magad
ostoba sutyerák, kaptad helyből a mínuszt
"Arról meg, hogy neked nem voltak/lesznek szép barátnőid, egy kis kultúrát tanulhatnál, mert értem én, hogy hogy interneten mindenkinek nagy a szája, de könyörgöm, milyen szöveg már az, hogy "húzz bőrt a fogaidra"?"
hogy kéne szólnia egy ostoba paresnyákov prolihoz, aki fszfejezi és idiótázza a többieket?
a kultúrát majd akkor kérd számon máson, kisapám, ha te magad legalább az alap tiszteletet megadod másoknak
ha nem teszed, akkor meg ne csodálkozz, hogy elküldenek a jó édes anyádba
"Arról meg szintén nem én tehetek, hogy a te felfogásod addig terjed, hogy szép k*rvát(mert így barátnőt nem kapsz) csak pénzen lehet szerezni."
ez a mai párkapcsolati helyzet, kisapám, akár tetszik neked, akár nem
mint már mondtam: ha nem tetszik a realitás, töröld magad a francba
szia, nem fogsz hiányozni!
kaptad útravalónak az újabb mínuszt
"Megkérdezhetem, hogy a te logikád alapján, ha valaki egész mást tapasztal, mint te, akkor ... akkor Ő nem is létezik?"
attól függ, ki tapasztalja...
ha egy nyerő külsejű, vagy gazdag pasas, akkor az annyit is ér...neki nincsenek problémái a csajozással, elhiszem
ahogy a magyarországi szegénységről sem egy rózsadombi újgazdag fog átfogó képet adni
"Aki ostoba, az nem érdemel szép szavakat."
ez rád duplán igaz, kisapám!
"A kérdező kb 10 év próbálkozás után leszűri, hogy sosem lesz barátnője, ami ostobaság."
10 év próbálkozás elég hosszú idő
ha te 10 év alatt nem tanulsz meg sielni, kisapám, akkor fel kéne fognod, hogy ami nem megy, az nem kell erőltetni
(persze erőltetheted tovább is, a vége az lesz, hogy lezúgsz egy lejtőn és összetöröd magad)
"Ráadásul burkoltan szidta az exei kinézetét, ami primitívség."
nem szidta, annyit jelentett ki, hogy nem voltak szépek
ettől még nem mondta ki kerek perec, hogy bányarémek lettek volna
"Elolvastad te egyáltalán, hogy mit írsz?Mert tökéletesen magad ellen beszélsz."
szerintem kisapám, miután fszfejeztél egy jót, aztán elkezdtél a kultúráról kummogni, te inkább meg se szólalj, mert ez akkora önellentmondás volt a részedről, hogy csak na
"Szerinted az összes szép lány csak a pénzes pasira bukik, kivétel nincs"
nem írta, hogy nincs kivétel, azt írta, hogy a szép lányok döntő többsége a pénzre megy
ez speciel igaz is, akkor is, ha neked nem tetszik
a mínuszt ismét kaptad
"Látod, általánosítasz, hogy a szép lányok megteszik azt, hogy a pénzes pasikat fogják ki, pedig van kivétel."
igen van kivétel, a szép lányok durván 2 százaléka...
ha te azt hallod, hogy "cigány", neked egyből Mága Zoltán fog eszedbe jutni?
őszinte választ pls.
"Tudom, hogy sok idióta pénzéhes rongy csak a vagyont nézi, de nem minden szép lány utazik arra."
tényleg nem, csak a 98 százalék
az úgy már sokkal jobb, tényleg...
"Itt pedig megjegyezném, hogy lehettek volna már igen gazdag párjaim (olajmérnök, stb) mégsem jöttem velük össze."
vagy ki tudja, interneten mindenki azt mond, amit akar...
"Míg a nőket nézve... megéri a keresgélés."
tökre megéri, tényleg, rááldozol 10-15 évet az életedből, boldogan éltek úgy 5 évig, aztán otthagy egy nálad izmosabb, vagy gazdagabb pasasért, te meg ott vagy ahonnét elindultál, csak elpisáltál egy csomó időt és pénzt a semmire
baromira megéri tényleg...ennyi erővel dolgozni minek, dobáljuk a pénzt a cseresznyés tőzsdébe, mert előbb-utóbb beadja a jackpotot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!