Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 25 évesen még egyszer sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen még egyszer sem volt igazán szépnek mondható barátnőm, akkor valószínűleg már nem is lesz?

Figyelt kérdés
Úgy látom hogy az embernek vagy már 19-20 évesen is összejönnek a jó csajok, vagy soha.. Esetleg ha pénzes lesz.
2014. máj. 10. 23:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Lehet hogy lesz, ki tudja...Nem igazán vagyunk jósok.

Mondjuk én alapból nem jövök össze olyannal, akivel nem kölcsönös a vonzalom.

2014. máj. 11. 00:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ok, tegyük fel, hogy összejössz egy szép nővel. Csakhogy: a szépség a korral fordítottan arányos mértékben változik. Huszonévesen még viszonylag könnyű szépnek lenni, harmincas években már egy fokkal nehezebb, negyvenesen meg már komoly kihívás...

Akkor majd mindig szebbet, fiatalabbat akarsz?

De elárulok egy titkot. Én nőből vagyok, de voltak kimondottan Adonisz-típusú pasijaim. És elárulom, hogy a külső az, amit kb. két hét után meg lehet szokni és onnantól semmilyen extra hatása nincs rám. Ha már megvan, elillan a varázs, hogy én egy ilyen húdevonzó valakivel vagyok együtt, és nem csak azért, mert reggel a szép emberek is nyúzottak és kócosak, hanem azért is, mert egyszerűen közömbössé, vagy legalábbis huszadrangúvá válik a külső egy kapcsolatban. Hosszabb távon legalábbis mindenképp.

Szerintem csak azok álmodoznak igazán vonzó partnerről, akiknek nem adatott meg. Ha megadatott volna, te is tudnád, hogy az égvilágon semmi extra nincs abban, ha valaki szép. Idővel ugyanis megszokod, változik is, nem is keveset, és ha nincs meg az érzelmi alap, akkor idővel már nem is fog annyira tetszeni...

2014. máj. 11. 00:38
 13/24 Noydra ***** válasza:

Utolsó azért ezzel a "megszokom 2 hét alatt, hogy szép a párom" elmélettel eltudnék veled vitatkozni :)

Ha annyira megszokod, akkor téged mi izgat fel évek múltán is benne, hogy egy jót szexeljetek?

Mert nem hiszem, hogy ahhoz belső tulajdonság kell inkább...:D

Vagy neked addig tart a szenvedély?

2014. máj. 11. 11:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem valószínű hogy lesz, hacsak nem vagy kőgazdag és nincs menő sportkocsid.

23:12 te meg húzz bőrt a fogaidra, ostoba nyomorék troll. Kaptad is a mínuszt.

2014. máj. 11. 12:02
 15/24 anonim ***** válasza:

12:02:

Figyelj, olyanokkal jött össze, akik számára nem szépek, ez nem mond neked semmit?

Attól függetlenül, hogy 25 évesen nem fogok ki egy jó "halat" akkor egész életemben esélytelen lenne? Nem gondolod, hogy ez a kérdés ostobaság?

Arról meg, hogy neked nem voltak/lesznek szép barátnőid, egy kis kultúrát tanulhatnál, mert értem én, hogy hogy interneten mindenkinek nagy a szája, de könyörgöm, milyen szöveg már az, hogy "húzz bőrt a fogaidra"? Mert így esélyed sem lesz.

Arról meg szintén nem én tehetek, hogy a te felfogásod addig terjed, hogy szép k*rvát(mert így barátnőt nem kapsz) csak pénzen lehet szerezni.

2014. máj. 11. 14:55
 16/24 anonim ***** válasza:

# 13: Nem, nem addig tart a szenvedély, hanem a kötődés, a kettőnk közti kapcsolat, a közös hullámhossz az, ami a szenvedélyt generálja. (Nem a külső.)

Ebben a tekintetben pedig teljesen ugyanolyan szenvedélyt tudok megélni egy kimondottan vonzó, vagy éppen egy átlagos külsejű partnerrel, mert a kettőnk közti láthatatlan kötelék az, ami működteti a kapcsolatot, a vonzalmat, a szenvedélyt. Ha megvan a kötődés, akkor egy teljesen átlagos külsejű valaki is a világ legszebb embere számomra, ha pedig nincs meg, akkor a legvonzóbb ember is totál semlegessé válik.

2014. máj. 11. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:

"Attól függetlenül, hogy 25 évesen nem fogok ki egy jó "halat" akkor egész életemben esélytelen lenne? Nem gondolod, hogy ez a kérdés ostobaság?"

Nem gondolom, mert aki egy kicsit is szép(nek képzeli magát), olyan elvárásokat támaszt a pasasok felé, hogy még véletlenül se lehessen teljesíteni őket. Aki nem Justin Bieber vagy nincs kitömve lóvéval, azt levegőnek nézi. De próbálkozzon csak, előbb-utóbb belátja, hogy nekem van igazam.

"Arról meg, hogy neked nem voltak/lesznek szép barátnőid, egy kis kultúrát tanulhatnál, mert értem én, hogy hogy interneten mindenkinek nagy a szája, de könyörgöm, milyen szöveg már az, hogy "húzz bőrt a fogaidra"? Mert így esélyed sem lesz."

Aha, kultúra. Hát akkor lássuk a kultúrát...

"Kellett a pina, te f**szfej?"

"Idióta..."

Neked természetesen lehet személyeskedni és zsigerből parasztkodni, neked ez privilégium. Ilyen szintű spontán türhőség után nekem ne prédikálj arról, mi a helyes internetes protokoll. Köszipuszi.

Ez pedig nem felfogás hanem tapasztalat kérdése. Attól hogy te (még) nem tapasztaltad, nem jelenti azt hogy nem is létezik. Vagy nálad ez úgy működik mint az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal? ("Ilyen állat márpedig nincs!")

2014. máj. 11. 19:20
 18/24 Noydra ***** válasza:

57%: Megkérdezhetem, hogy a te logikád alapján, ha valaki egész mást tapasztal, mint te, akkor ... akkor Ő nem is létezik?

"Ha még nem tapasztaltad, majd fogod"

És ha azt tapasztalod, akkor csak az van jelen? Mást nem is tapasztalhatsz? :D

2014. máj. 11. 19:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Aki ostoba, az nem érdemel szép szavakat.

A kérdező kb 10 év próbálkozás után leszűri, hogy sosem lesz barátnője, ami ostobaság. Ráadásul burkoltan szidta az exei kinézetét, ami primitívség.

Elolvastad te egyáltalán, hogy mit írsz?Mert tökéletesen magad ellen beszélsz. :)

Szerinted az összes szép lány csak a pénzes pasira bukik, kivétel nincs, aztán 1-2 bekezdéssel alatta szidsz, hogy én úgy gondolkozok, hogy amit még nem tapasztaltam, nincs.

2014. máj. 11. 21:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Mitől lenne ez ostobaság? A kérdező csak reális volt. Egy 10 éves periódus eléggé reprezentatív az életre nézve, ergo ha eddig nem akadt olyan barátnője, akkor igen elenyésző az esély arra hogy ezután majd minden másként lesz. Persze, van rá esély, elméletileg az ötöslottó megnyerésére is van. Sőt,arra is hogy 2025-ben tényleg jön az egyesített reptoid-krixkraxi-lumbulábi csillagflotta és gyarmatosítják a Földet, jaj végünk van, fusson ki merre lát. Kérdés, hogy ezek hány százaléka reális.

Mivel is beszéltem magam ellen? Azzal tényt közöltem hogy a szép lányok a pénzes, tehetős pasasokat választják, mert simán megtehetik 10-20 jelölt közül, és meg is teszik. Én még életemben nem találkoztam olyannal, se online, se máshol, aki ennek az ellenkezőjét tapasztalta volna. A tapasztalattal arra affektáltam, hogy neked vélhetően még nem volt ilyennel dolgod, eggyel sem, nemhogy többel, úgyhogy honnan tudnád, hogy ők mire buknak...nem volt ebben semmi ellentmondás, ne forgasd már ki a szavaim...

És valóban, mást nem tapasztalok.

2014. máj. 12. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!