Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nickx199 kérdése:
Hogyan szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel reggelente együtt utazok buszon. Mit mondjak neki hogy elhívjam randira?
Csak értelmes hozzászólásokat kérek
2014. máj. 9. 07:40
1/5 anonim válasza:
ülj mellé, legyél kedves, kérdezd meg hogy van, meg ilyenek. aztán kérdezd meg nem gondolja e rámászósank de szívesen elhívnád egy randira, mond hogy csinos szép ... stb. de egy fontos NE FLEHMAZZ ES MEG VICCESEN SE JATSZD AZ EGOISTAT minden fiú azt hiszi ezzel lehet imponálni. nemnemlehet.
2/5 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok csak nekem már jelezte a lány.Azt javaslom amikor leszáll akkor menj oda hozzá mert ha kicsit szégyenlős nem akarja ott mindenki előtt
3/5 A kérdező kommentje:
És hogyha felszállás előtt kérdezem meg?
2014. máj. 9. 08:06
5/5 anonim válasza:
addig várj vele amíg nem fagyizik.
Aztán menj oda:
- Bocsi ne értsd félre, de megnyalhatom?
Amikor azt mondja hogy igen, és hozzád nyújtja a fagyit, akkor mond ezt:
- Aj, tudtam hogy félreérted.:(
Nevetni fog, te meg beszélsz vele. thats all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!