Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni hogy ha van egy lány aki tetszik nekem akkor hogyan szólítsam meg pl. az utcán. Ha valaki már megtette ezt az eltudná mondani hogy hogyan sikerült vagy hogy hogyan csinálhatta volna jobban? Ha olvassa ezt egy lány akkor az lenne a kérdésem hogy milyen lenne az a megszólítás amitől nem futna haza rémülten :D

16/f

idióta kommentektől kíméljetek :P

2014. márc. 15. 22:22
 1/4 Larzi válasza:

Tudsz róla valamit? Pl. valami közös hobbi? Avval kapcsolatban kérdezhetnél valamit:)

Amúgy én örülök ha megszólítanak főleg ha szimpatikus, vagy látom hogy én szimpatikus vagyok neki, de ez emberfüggő mármint van aki szereti ha megszólítják, van aki nem!

És ha simán kedves vagy akkor nem 'futna haza rémülten':P

17/L

2014. márc. 15. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Én általában oda megyek,turházok egyet,megmarkolom a heréimet majd fenhangon odakiáltom hogy

"Jó a segged,szopol boré'?"

Innen meg már nyert ügy.

Viccet félre téve...

az utcán ne szólits le senkit. Az utcán azért vannak az emberek mert mennek valahová. Sokkal nagyobb a rizikófaktor,mert ha siet valahová,akkor nagyobb esélyel e el leszel küldve. Könyvesboltban/könyvtárban leszólíthatsz lányokat a köynvel kapcsolatban amit néznek/olvasnak. tömegközön kicsit húzós,de müködőképes,én álltalában bemutatkozok,megkérdem a nevét,és csevegünk.

És végső lecke:

Ha nem tetszel nekik akkor a világ legnagyobb dumáját is legvághatod ,akkor is elküld,ellendben,ha bejössz neki,mindegy hogy mit mondasz.

Csevegj vele,add önmagad,ne bonyolítsd túl.

2014. márc. 16. 00:51
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 mondjuk van egy csaj, akivel beszélgettem vonaton(ismerős) és pont egy sráccal chatelt, erre egyszer csak mondani kezdi hogy milyen bunkó, tahó módon viselkedik. Tudtam hogy kiről van szó és nem ronda a csávó úgyhogy az, hogy nem számít a lányoknál a belső ez szerintem hülyeség.
2014. márc. 16. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
azt mondtam hogy a megszólításnál nem számít,hogy mit modnasz. Nem azt hogy nem számít a belső.
2014. márc. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!