Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közelítenétek Skacok/urak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítenétek Skacok/urak?

Figyelt kérdés

Minden fiút és férfit kérdezek most :D

Hogyan közelítenétek, vagy tettétek annó a megismerkedést 1 lánnyal. Mikor hivtátok elősször randira, meg egyáltalán hogy mertetek oda menni hozzá?

én most rendesen öszetekeredtem 1 csaj körül de egyszerüen nem merek semmit se kezdeni az egésszel XD Lécci, tippeket :D

14/f

2009. dec. 26. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:

semmit sose volt még barátnőm

de felvenném msnre vagy elkérném a számát

2009. dec. 26. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:

21/F

Én anno, mikor félős voltam, azt a módszert választottam h egy időre megpróbáltam nem a Lányt észrevenni benne, hanem a barátot. Így nem voltam feszült, mert csak barátkoztam vele, majd szépen egyre közvetlenebb lettem vele, és már flörtölgettem vele, nem is kicsit! Szépen fokozatosan! Legelőször hívd el barátilag, majd egyre komolyabbra vedd a figurát. Hazakísérésnél csók koronázhat! :)

Gooombaaa

2009. dec. 26. 23:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Hmm... ez nem rosz ötlet Gomba :D

Láttam régebbi randis kérdésekben naon ott vagy.. :P

2009. dec. 26. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát...(nem vagyok ronda de) én a tipikus "jófiú" vagyok a csajoknak, és mivel láttam h a macsó bunkók milyenek, nem akartam olyan lenni mint ők, inkább feljöttem netre, és fórumokon, cikkeken, honlapokon kerestem megoldást. Majd gyűjtöttem egy csomó női barátságot, és így már összehoztam a jófiú szerepet és a macsót. (Használjátok ki az előnyeiteket!)
2009. dec. 27. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Pedig drága barátom oda kell menni és megmutatni, hogy bizony te férfi vagy, há látja a leányzó, hogy stresszelsz ezen akkor nem feltétlen jó vége.

Sok sikert.

2009. dec. 27. 07:53
 6/8 A kérdező kommentje:

És ha ő is félénk tipus..? :O

Én amugy bevállalós vagyok de tőle, vmi miatt félek. Egy nagyon érdekes érzés ez :D

Viszont amikor vele vagyok ő is ien csendes, és magától pl sose jön oda hozzám a suliba se. Mintha ő is kerülne.. :hm:

2009. dec. 27. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:

ez aztán a szerelem mindketen kerülitek egymást / nem szoltok egymáshoz grat ;b am ajánlom hivd el őt és a barátait + a te barátaid egy kis közös ősszeröffenésre :D ott ellehetsz vele... Szerintem kezdetben mindenképp csoportban csináld ugy könnyeben feloldottok és minden jobb lessz hajrá

én voltam --> ;b

2009. dec. 27. 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Megprobálom majd ezt is.. :D Csak legyen vége a szünetnek :\

Sose vártam még ennyire a sulit XD ott minden barátot elérek xD

2009. dec. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!