Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem egy olyan lánynál, aki szerint aranyos vagyok?

Figyelt kérdés
19f :S
2014. máj. 5. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen persze.
2014. máj. 5. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2014. máj. 5. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok...
2014. máj. 5. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 5. 19:24
 5/8 csingilingg84 ***** válasza:
Attól függ, milyen személyiségű a lány, és hogy neki mit jelent az "aranyos". Nálam persze nagyon pozitív dolog, ha ezt mondom valakinek..aztán lehet, hogy velem van a gond. Plusz még csak 16 vagyok. :)
2014. máj. 5. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm is ezt mondja nekem és együtt vagyunk egy ideje. Szóval lehet, ne hallgass azokra akik szerint nem. :D
2014. máj. 5. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Én pl szeretem az aranyos fiúkat, szóval ha valakit aranyosnak tartok akkor nagyon is sok az esélye, viszont olyan is előfordul, velem és sok más lánnyal is, hogy a fiú megkérdezi hogy mi a véleményünk a külsejéről és mivel nem akarjuk megbántani hogy nem tetszik nekünk csak annyit mondunk hogy aranyos. Szóval aranyos és aranyos között is nagy különbségek lehetnek, azt már neked kell észrevenned hogy értette, ha sajnálkozóan és kis nehezen nyögte ki azt az aranyost akkor az rosszat jelent, ha mosolyogva, csillogó szemekkel és valamelyest érezhetően őszintén mondta akkor viszont valószínűleg sok :D

19L

2014. máj. 5. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, mert ezt a kifejezést a lányok akkor is szokták használni, amikor csak barátnak akarnak valakit. Tehát közlik a pasival, hogy alapvetően nincs gond vele, csak nekik nem az esetük.

Én azt mondom, az a legjobb, ha egy nő férfinak tart egy pasit. Akkor szinte biztos, hogy lehet nála esélye.

2014. máj. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!