Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy olyan lánynál, aki szerint aranyos vagyok?
Én pl szeretem az aranyos fiúkat, szóval ha valakit aranyosnak tartok akkor nagyon is sok az esélye, viszont olyan is előfordul, velem és sok más lánnyal is, hogy a fiú megkérdezi hogy mi a véleményünk a külsejéről és mivel nem akarjuk megbántani hogy nem tetszik nekünk csak annyit mondunk hogy aranyos. Szóval aranyos és aranyos között is nagy különbségek lehetnek, azt már neked kell észrevenned hogy értette, ha sajnálkozóan és kis nehezen nyögte ki azt az aranyost akkor az rosszat jelent, ha mosolyogva, csillogó szemekkel és valamelyest érezhetően őszintén mondta akkor viszont valószínűleg sok :D
19L
Nem feltétlenül, mert ezt a kifejezést a lányok akkor is szokták használni, amikor csak barátnak akarnak valakit. Tehát közlik a pasival, hogy alapvetően nincs gond vele, csak nekik nem az esetük.
Én azt mondom, az a legjobb, ha egy nő férfinak tart egy pasit. Akkor szinte biztos, hogy lehet nála esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!