Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki kapcsolatban van miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki kapcsolatban van miért van fent társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal, jófej, van közös témáink stb. Randiznánk is menél előbb. De 2 éve kapcsolatban van... Tudom tőle kéne megkérdezni, de szerintetek miért van fent társkeresőn egy kapxsolatban álló pasi? És miért randizna egy másik lánnyal? Meg minek mondta el, hogy kapcsolata van? :D
2014. máj. 3. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak szexet akar tőled.
2014. máj. 3. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neked miért: a lány testvérem most már csak ex pasija is fent van több oldalon is. Kiderítettem, tud róla a lány tesóm is. FÉlre is kú rt a srác, lebukott, bizonyítva van. Ezért vannak fent, mert unalmas nekik a kapcsolat és félre k úrnak. Srácként szégyellem magam a férfi nem ilyen hulladékai miatt.
2014. máj. 3. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

mert gonoszak az emberek

C.M. 23/F

2014. máj. 3. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, én is fenn vagyok, pedig van barátnőm :)
2014. máj. 3. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert még nem találta meg az igaz társat Denis Kenzo személyében!
2014. máj. 3. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Amiért olyan csajok is fent vannak, akik nem is akarnak kapcsolatot...
2014. máj. 3. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Állítólag csak "ismerkedik"... De ha csak szexet akar, akkor velem miért közli, hogy kapcsolatban van amúgy? Vagy pont ezért mondta? Hogy ne kapcsolatra számítsak?
2014. máj. 3. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Jo reggelt...
2014. máj. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!