Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokba jöttetek össze az első igazi párotokkal?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszi:)2009. dec. 25. 21:05
21/28 anonim válasza:
még van 3 hónap meddig 15 leszek.. remélem addig megtalálom az igaz szerelmet :) már a kiszemelt megvan
23/28 anonim válasza:
19 évesen(a lány 18), és kisebb-nagyobb megszakításokkal 5 év.
25/f
24/28 anonim válasza:
19 évesen. Addig kapcsolatnak nem nevezhető dolgaim voltak. Ő volt az első is nekem.(szex), de akkor márbetöltöttem a 2-at. Még mindig együtt vagyunk, és jól megvagyunk.
21/L
25/28 anonim válasza:
majdnem 16 voltam, most tart majdnem 5. éve
26/28 anonim válasza:
13 évesen. 1 évig tartott, gyönyörű volt, nem is volt több azóta.
15/f
27/28 anonim válasza:
14 .. Első majdnem igazi ami az lehetet volna.. Nem 2 napig tartott ,hanem 5 :'( ;P
28/28 anonim válasza:
14 év alatt kifogtam magamnak a 3 legbunkóbb srácot akik eleinte a legkedvesebbnek tűntek. mindegyikkel eleinte úgy indult, hogy tök aranyosak és gondoltam lehetne több, többet is találkoztam velük, aztán a vége mindig ugyanúgy alakult. Mindegyik megmutatta, milyen is valójában. Jelenleg még mindig 14 vagyok, 1. osztályos gimnazista :D És várom az igaz szerelmet ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!