Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti hogy szednétek föl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy szednétek föl ebben az esetben a fiút?

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves fiú,aki nekem nagyon bejön,msnen szoktunk beszélgetni,nagyon ritkán személyesen megkérdezi,hgy mivan velem és én visszakérdezek...(egy suliba járunk)

msnen nem szoktunk érdekes témákról beszélgetni,csak olyanról mint pl a filmek,stbstb..

pár napja ezt irta: "hívtalak volna szánkózni,de nem voltál fönt"(msn-en)

ez már jelenthet valamit???

Ő nem tudja hogy nekem tetszik,mit mondhatnéék/irhatnék neki,hogy észrevegye?? Randizni hívni,és megmondani neki(ilyen konkrétan)nem merem..Mit tanácsoltok?:S

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is:)

16/L

2009. dec. 24. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szimpi vagy neki, így elhívott volna szánkózni:) Ahhoz, hogy biztos ki lehessen jelenteni valamit, több lépést kell még megtennie:/
2009. dec. 24. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Jaj és nyugodtan elhívhatod valahova..akárhova..ha ő megtette volna, akkor te is megteheted. Ebben nincs semmi, lehet az csak baráti hívás is ugye..:)
2009. dec. 24. 19:00
 3/11 A kérdező kommentje:

De most én szeretnék valahogyan lépni,csak nem tudom,hogy hogy :S

Várjak a következő elhívásig? áhh:S

Amúgy köszi,boldog karácsonyt:)

2009. dec. 24. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Mindenképpen lépj, és gyorsan: ismerek egy lányt, aki amiatt csúszott le egy fiúról, mert az nem vette az "egyértelmű jeleket", és keresett magának valakit... Ha már MSN-ezik veled, akkor nem vagy számára közömbös, meg még szánkózni is hívott volna... :)

Veszteni nem veszthetsz semmit, ha cselekszel! :)

Boldog Karácsonyt! ;)

(23/f)

2009. dec. 24. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Harmadiknak igaza van. Nyugodtan lépj, nem kell félni semmitől. Vegyél példát a finn lányokról: ők, ha megtetszik nekik egy fiú, nem lacafacáznak, hanem lecsapnak rá. :)
2009. dec. 24. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen ezt azt jelenti h szimpi vagy neki.Nem biztos hogy azt h járna is veled.bár lehetséges=) egyszerűen menj oda a suliba, és kezd el vele beszélni.És ne csak addig jussatok h mivan veletek?kérdezd meg h milyen órája lesz meg ilyenek.ez kezdésnek jó.Ha visszakérdez, vagy esetleg fel ajánlja h együtt menjetek haza( ha ez kivitelezhető) akkor már veheted jelzésnek hogy talán akar vmit.De szerintem ne csak msnen dumáljatok,mert én jártam már úgy h tök lelki társak voltunk egy sráccal,de csak msnen tudtunk dumálni,mert egyszerűen zavarba jöttem mikor személyesen dumáltunk....
2009. dec. 25. 12:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mentünk már egyszer haza,úgy,hogy ő látta,hogy megyek és megvárt engem a buszmegállóba:) akkor is csak az esőt beszéltük meg -.-"

2009. dec. 25. 13:19
 8/11 anonim válasza:
szerintem nyugodtan léphetsz. akár felhozhatod ezt a szánkó dolgot is, hogy pl ha megint lesz hó, szívesen elmennél vele.
2009. dec. 25. 17:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi ezen már én is gondolkoztam:)

Képzeljétek el,ma azt irta hogy puszi:D:D:DTudom,hogy ez nem nagy dolog,de ennek is nagyon örülök :P (Eddig csak szija,vagy pá volt..:S)

2009. dec. 25. 17:58
 10/11 anonim válasza:
Ezt nem mondani nagy lépésnek!de sok kicsi sokra megy ezért kivánok szerencsét és elöre!
2009. dec. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!