Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legromantikusabb élményed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legromantikusabb élményed?

Figyelt kérdés
Idegennel vagy a barátnőddel/barátoddal!Váratlan csók?:) Ilyesmik.Helyszínnel eggyütt :):)
2009. dec. 24. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:27-es ilyen tényleg csak a mesékben vannak:) nagyon aranyos történet:)

további boldogságot és sok 1000 ilyen élményt:)

2009. dec. 24. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:

az nagyon aranyos volt, amikor az egyik fiúbarátommal, aki már nekem nagyon régóta tetszett, ültünk este a sötétben egy játszótéri padon, esett az eső, hideg volt, és mi csak beszélgettünk, és akkor megkérdezte, hogy "nem akarsz fázni?" persze ezzel arra utalt, hogy azt akarta hogy hozzábújjak :)) nagyonaranyosvolt :) aztán meg is akart csókolni (én még soha nem csókolóztam), de kicsit izgultam, és azt mondtam, hogy most inkább ne.. de jól tettem, mert aztán utána pár nappal ugyanúgy találkoztunk, akkor már még jobban tél volt, ugyanúgy sötét, és hideg, az erdőben voltunk, szóval tényleg minden sötét volt (én egyébként nagyon félek a sötétben), tök jó volt, megint beszélgettünk, meg vízipipáztunk az erdőben, és aztán elindultunk sétálni, tudta, hogy nagyon félek a sötétben, de mellette nem féltem, elindultunk, egyre sötétebb helyekre, aztán megálltunk, beszélgettünk, ölelgettük egymást, és aztán megint megkérdezte, hogy akkor most igent mondok-e a csókra? elég lassan, de kiböktem a választ, nagyon jó volt, iszonyúan szeretem...

sajnos nem lehet az enyém, de ez már más téma...

2009. dec. 25. 02:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

02.14 abszolút megértelek, én 21 éves fejjel félek a sötétben. Ill hogy pontosítsak 19 éves koromig féltem a sötétben (sose értettem miért), akkor ismertem meg életem legnagyobb szerelmét azóta nem félek a sötétben:) Tényleg tök jó mikor találsz valakit aki az ilyen mélyről jövő félelmeket egy csapásra megszünteti. Úgyhogy már két éve én se félek:D

Kedves Kérdező! Neked mi volt a legromantikusabb élményed? :$

2009. dec. 25. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!