Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex miatt költözzek el?
@7
Ne haragudj, nem akartalak megsérteni, sem ítélkezni fölötted. Abból gondoltam, hogy hagyományos kapcsolatra vágysz, hogy azt írtad, ismerkedsz.
Viszont te se mondd ki az ítéletet, hogy a mai férfiak képtelenek a kötöttségekre - szerintem te is alaposabban nézz körül a világban.
Én most belenéztem a tükörbe, és láttam egy 24 éves srácot, aki a mostani előtt eddig egyik barátnőjével sem feküdt le, mert várta az igazit. Az elképzelései azért árnyalódtak némiképp az évek alatt, hozzájárult ehhez a vallásos nevelés, több felvilágosult barát nézetei, sokféle emberi kapcsolat megtapasztalása. Egyáltalán nem tartja elvesztegetett időnek azt, amit szex nélkül töltött, és most is boldog a 9 hónapja tartó kapcsolatában. Megvannak az emberi hibái, mert néha lusta, van, hogy tapintatlan, de a barátai számíthatnak rá, ezt gyakorta ki is fejezik.
Van egy mondás, hogy az embernek mindig arra van ideje, amire igazán szeretne szánni. Szerintem ez egy párkapcsolat esetében teljesen igaz - anélkül, hogy pálcát törnék a szexkapcsolatok felett (én is tudom, milyen az a szexuális étvágy), azt állítom, a kellő önzetlenséggel, ugyanakkor igényességgel, józan ítélőképességgel és jó szándékkal mindenki képes megtalálni a hozzá illő párt, akire érdemes rászánni azt az időt, amit sokakra bizony jogosan sajnálna.
Most egy példát hoztál arra, milyen abszurd dologra képes egy szexkapcsolatban élő férfi - nyilván egy esetből nem lehet tendenciára következtetni, de meglátásom szerint a stabil, érett párkapcsolatok egészségesebbek, boldogabbá tesznek és több értelmük van, mint a kötődés nélküli, ösztönkielégítéssé degradált szexuális közösségnek.
de mondtam, hogy ilyenre pasit nem hívok fel, ne haragudjon, de nem vagyok olyan nő, aki a családja előtt visz fel pasikat.
mert mennyivel másabb ha titokban csinálod?
nem te olyan nő vagy, aki otthon a jókislányt mutatja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!