Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rákérdezzek, vagy inkább ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három napja találkoztam egy fiúval, akivel a neten ismerkedtem meg (nem randi oldalon), de nem tudom eldönteni, hogy randinak gondolta-e a találkozót, vagy sem. Igazából én hívtam el, mert szerettem volna élőben is látni, viszont a neten szinte minden nap ő ír rám.

Sokat beszélgettünk, szerintem ő is jól érezte magát, csak kicsit zavarban voltunk. Viszont én szeretném, ha nem csak barátok lennénk, de félek kezdeményezni, mert nagyon ciki lenne, ha ő csak barátkozni akar. Szerintetek rákérdezzek nála, hogy szerinte ez randinak számított-e, vagy sem? Vagy próbáljak meg a következő találkozón kezdeményezni, és vagy szerencsém lesz, vagy nem? Vagy mit csináljak?

Én 18L ő 19F

2014. ápr. 27. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted melyik az a srác, aki ha egészséges csak olyan akar lenni egy 18 éves friss pipinek, mint egy melegbarát? B aszni akarunk, mind! :)
2014. ápr. 27. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem minden fiú nevében beszélhetek, mikor azt mondom, hogy full mindegy, randi, vagy találkozó-e a dolog.

Csak ti lányok fújjátok fel, és adtok neki jelentőséget, külön jelentést.

Nálam speciel hót mindegy. Ha én veled töltöm az időt, és jól érzem magam, akkor nem azon gondolkodom, hogy most randi-e, vagy találkozó, amin vagyunk, hanem csak jól érzem magam a társaságodban, és kész.

Ha én lennék a srác, és ilyennel jönnél, nem tudnám hova tenni, felszínesnek tartanálak, sablonos tyúk, akiből 1001 másik ilyen van.

Ne vedd bántásnak, de hol tudd meg, ha nem itt?

2014. ápr. 27. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Második: Csak azért érdekel, hogy randi volt e, vagy nem, mert szeretném tudni, hogy később lehet-e belőle kapcsolat, vagy csak barátként gondol rám.
2014. ápr. 27. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszán szakadok xD "B aszni akarunk, mind!" ahahah
2014. ápr. 29. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd meg. Kezdeményezz nyugodtan. Bajod nem lesz belőle, max. azt mondja, hogy gyors a tempó vagy hogy ő csak barát szeretne lenni. De nem tervezhetsz előre mert hiába hiszed azt, hogy minden lehetőségre gondoltál, tuti lesz egy másik ami történni fog. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Egyébként nem hinném, hogy nagyon ellenkezne. Ha bízol benne, akkor ne félj :)
2014. ápr. 29. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Neten ismerted meg, és találkoztatok, ha azóta is beszéltek, akkor minden sínen van. Ne kérdezz semmit! A következő találkozásnál viselkedj egyértelműbben.
2014. ápr. 30. 03:01
 7/7 anonim ***** válasza:

#6-os válaszolónak igaza van. :)

A fiúk is küldenek akaratlanul 'jeleket' ha szimpatikus egy ember számukra, abból is le lehet vonni dolgokat, de NEM (hatványozottan NEM) lehet ebből dönteni. A fiúk többsége 'egyszerű' lélek (nem megbántásként), ha szeretnének valamit tőled akkor keresnek, ha nem, akkor pedig nem.

2014. ápr. 30. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!