Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek, vagy inkább ne?
Sziasztok!
Három napja találkoztam egy fiúval, akivel a neten ismerkedtem meg (nem randi oldalon), de nem tudom eldönteni, hogy randinak gondolta-e a találkozót, vagy sem. Igazából én hívtam el, mert szerettem volna élőben is látni, viszont a neten szinte minden nap ő ír rám.
Sokat beszélgettünk, szerintem ő is jól érezte magát, csak kicsit zavarban voltunk. Viszont én szeretném, ha nem csak barátok lennénk, de félek kezdeményezni, mert nagyon ciki lenne, ha ő csak barátkozni akar. Szerintetek rákérdezzek nála, hogy szerinte ez randinak számított-e, vagy sem? Vagy próbáljak meg a következő találkozón kezdeményezni, és vagy szerencsém lesz, vagy nem? Vagy mit csináljak?
Én 18L ő 19F
Szerintem minden fiú nevében beszélhetek, mikor azt mondom, hogy full mindegy, randi, vagy találkozó-e a dolog.
Csak ti lányok fújjátok fel, és adtok neki jelentőséget, külön jelentést.
Nálam speciel hót mindegy. Ha én veled töltöm az időt, és jól érzem magam, akkor nem azon gondolkodom, hogy most randi-e, vagy találkozó, amin vagyunk, hanem csak jól érzem magam a társaságodban, és kész.
Ha én lennék a srác, és ilyennel jönnél, nem tudnám hova tenni, felszínesnek tartanálak, sablonos tyúk, akiből 1001 másik ilyen van.
Ne vedd bántásnak, de hol tudd meg, ha nem itt?
#6-os válaszolónak igaza van. :)
A fiúk is küldenek akaratlanul 'jeleket' ha szimpatikus egy ember számukra, abból is le lehet vonni dolgokat, de NEM (hatványozottan NEM) lehet ebből dönteni. A fiúk többsége 'egyszerű' lélek (nem megbántásként), ha szeretnének valamit tőled akkor keresnek, ha nem, akkor pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!