Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez milyen első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez milyen első randi lenne? Szerintetek megfelel?

Figyelt kérdés

Interneten ismertem meg egy lányt, és msot találkozok majd vele először, sokat gondolkodtam hova vigyem, és eldöntöttem, hogy legyen egy jó napunk, luxus színvonalon, ezért kibérelek egy luxus terepjárót, azzal megyek érte, aztán sétálunk, beszélgetünk, és ha bejövök neki, elviszem Gattyán György új éttermébe, onnan választhat bármit az étlapról, aztán elviszem Budapest legjobb, legszínvonalasabb süteményesébe (jut eszembe, melyiket ajánljátok?), végül ha van kedve pláza, és megnézünk egy filmet a moziba.

Aztán hazaviszem a kocsival, és megadom a telefonszámom, hogy hívjon ha szeretne még velem találkozni.

Mit szóltok lányok, ez így jó randi lenne?

Második randin pedig vennék neki valami értékesebb dolgot, pl. arany nyakláncot, valami szép medállal, és mikor érte megyek a hátam mögül átadom neki, biztos lenen meglepetés :)

Tetszene nektek ez?

2014. ápr. 27. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
harmadik randin, már házat veszel, egy szinte idegen lánynak?
2014. ápr. 27. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ez már túlzás és nem kell ennyit költeni rá

én a helyében nagyon zavarban lennék, hogy ezt most mire fel

nem kell a luxus kocsi és a legeslegjobb éttermek, de amúgy a többi jó

a második randira meg nem kell ennyire értékes dolog, elég egy szál virág

ha a lány nem pénzéhes, ezeket többre fogja értékelni, mert nem az fog lejönni, hogy meg akarod venni

2014. ápr. 27. 13:33
 13/18 Andi80018 ***** válasza:

Na, valami újgazdag gyerek vagy? :-)

Ez nekem elég vicces, de mindegy. Illetve nem fogod megtudni, hogy vajon csak ezekért akar-e veled találkozni a későbbiekben, vagy te érdekled. Ha nem valami poén kérdés ez, akkor én túlzásnak tartom.

2014. ápr. 27. 13:39
 14/18 anonim válasza:

Szerintem is túlzás kicsit, bár attól függ mit akarsz ettől a lánytól. Meg aztán ha még nem is találkoztatok élőben, nem biztos, hogy már a második randis aranynyakláncot kéne tervezgetni..

Persze, nem minden lány ugyanolyan, de itt ez a szép tavaszi idő, én sokkal többre értékelnék valami napsütéses, teraszra kiülős beszélgetős napot, mint ezt a nagy felhajtást. Nem is értem.. pláza? Minek, vásárolni?

Néha a kevesebb több, és ezt abszolút jóindulattal mondom.

És persze sok szerencsét kívánok, ha gondolod, majd írd meg, hogy hogy sikerült!

2014. ápr. 27. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, te el vagy tévedve az úriember fogalmával. Az, hogy van költenivaló pénze, nem teszi azzá.

Nekem csalódás lenne egy ilyen randi. Nem jönnek be a pénzes pasik, mert nem tudják hova tenni a NŐT! Egy igazi nőt nem lehet levenni a lábáról egy köteg pénz felmutatásával. Ezek közül a programok közül egyedül a sétát és a cukrászdát tartom jó ötletnek, a többi borzalom. Én efy ilyen alkalom után nem mennék el második randira.

2014. ápr. 27. 13:45
 16/18 Ahol megállt az idő ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszene.

Inkább vigyen ki Trabanttal kirándulni az erdőbe, mint luxus terepjáróval a plázába.

2014. ápr. 27. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ekkora frankógyerek vagy, akkor menj simsonnal, vagy egy Babettával át a Lánchídon és telefonról szóljon a Linda zenéje!:D Az mókás lenne! :D
2014. máj. 1. 22:30
 18/18 Mcgalagony17 ***** válasza:

Persze, fontos, hogy a pasinak legyen pénze, de engem igazán csak a személyiségükkel bírnak lenyűgözni. :) Mi marad egy ilyen kapcsolatból,ha a pénz elfogy?

20(L)

2014. máj. 20. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!