Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez milyen első randi lenne? Szerintetek megfelel?
Interneten ismertem meg egy lányt, és msot találkozok majd vele először, sokat gondolkodtam hova vigyem, és eldöntöttem, hogy legyen egy jó napunk, luxus színvonalon, ezért kibérelek egy luxus terepjárót, azzal megyek érte, aztán sétálunk, beszélgetünk, és ha bejövök neki, elviszem Gattyán György új éttermébe, onnan választhat bármit az étlapról, aztán elviszem Budapest legjobb, legszínvonalasabb süteményesébe (jut eszembe, melyiket ajánljátok?), végül ha van kedve pláza, és megnézünk egy filmet a moziba.
Aztán hazaviszem a kocsival, és megadom a telefonszámom, hogy hívjon ha szeretne még velem találkozni.
Mit szóltok lányok, ez így jó randi lenne?
Második randin pedig vennék neki valami értékesebb dolgot, pl. arany nyakláncot, valami szép medállal, és mikor érte megyek a hátam mögül átadom neki, biztos lenen meglepetés :)
Tetszene nektek ez?
úúúú álom pasii *.*
nekem miért nem sikerül sose találni egy ilyen igazi úri embert? már bocsi, de a sok páwa kislány között kincs az ilyen Férfi!
Kár hogy nem engem hívsz randira :D
hány éves vagy amúgy?
No thanx, zavarban lennék, h mi a francot költ ennyit rám. Ráadásul marhára nem kölcsönös.
És mi az, h megadod a számod?
Második randit szerintem még bőven illene a férfiembernek kezdeményezni, ha meg már kölcsönös, akkor tök mindegy.
Nekem nem jönne be! Kényelmetlenül érezném magam egész végig, a nyakláncot meg TUTI visszautasítanám, második randin meg pláne.
Csak olyan helyre megyek el egy pasival, amit az én pénztárcám is elbír! Mert hogy a felét állom a dolgoknak!
Nem minden lány pénzes ribi, ezt olyan jó lenne ha megjegyeznétek.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!