Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi témája lehet az iskola és a tanulás is? Vagy az nem annyira? (én 20f, ő 19l)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 11:36
1/14 anonim válasza:
sztem az elég uncsi lenne, majd jön a téma :D ez nem egy kiselőadás amire fel kell készülnöd :D
2/14 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy miről tudnék beszélni :D
2014. ápr. 24. 11:47
3/14 anonim válasza:
Szerintem a zenéről tudsz beszélni,arról mindenkinek van véleménye. :)
4/14 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg, mi érdekli őt, mik a tervei bármilyen téren (élet, szabadidő), mit szeret csinálni, mi a véleménye a mai kapcsolatokról stb. ezek alapján letudod szűrni, milyen a csaj.
5/14 anonim válasza:
Ja,és mellesleg én is 19l vagyok,és szerintem kifejezetten imponáló,ha egy fiú a tanulmányokról beszél. 20 éves lévén egyetemista vagy fősulis lehetsz,és szerintem szimpatikus,ha van jövőképed. :)
6/14 A kérdező kommentje:
Illik valamit vinni vagy baj ha viszek pl. egy merci csokit neki?
2014. ápr. 24. 11:58
7/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem vagyok egyetemista! Most fejezem be a szakmát és csak jövőre egyetem!
2014. ápr. 24. 12:02
8/14 anonim válasza:
szerintem elsőre még korai bármit is :) a lényeg hogy ne vallj neki szerelmet első találkozáskor, csak légy természetes, úriember, széket kihuzod neki, kabátját elkéred esetleg, meg ilyan aproságok általában bejövősek a lányoknak, igazábol mind1 mi a téma ha bejössz neki akkor ő is ugyanugy akarja majd a beszélgetést életben tartani mint te :) , témák meg nem kellenek, beszélhetsz magadról kérdezheted róla, mesélhettek történeteket meg ilyenek, mondom nem egy kiselőadás :D csak légy önmagad ,sok sikert. 20f
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát nem vennék semmit, van amit el tudnék vinni. De ha inkább ne akkor nem viszem, bár lehet, kedves lenne tőlem ha elvinném neki :D
2014. ápr. 24. 12:06
10/14 A kérdező kommentje:
És igen, bejövök neki, de személyesen még nem találkoztunk. Majd úgy is kiderül személyesen is.
2014. ápr. 24. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!