Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi témája lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi témája lehet az iskola és a tanulás is? Vagy az nem annyira? (én 20f, ő 19l)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

figyuuuu, ezt tapasztaaltbol mondom, irom ...

sose te legyel a tema, ne magadrol beszelj mindig, eleg 1 2 mondat es mindig terj arra hogy o beszeljen magarol. a lanyok tobbsege elveszti az erdeklodeset a sok dumatol (ugy ertve h a fiu mindig magarol beszel...) hagyad hogy o beszeljen magarol, meseljen mien hulyesegeket csinalt. ha rad kerdez hogy te mit csinaltal csak nezz elorre a szemebe, es 2 3 masodperc mulva mond halkan de ugy hogy halja is hogy mondod "gyonyoruek a szemeid" utanna meglepodik, te ra 1 2 masodpercre reagalsz mintha elbambultal volna es mondod jaj bocs nem figyeltem, es ra vagod hogy elmélyultem a szemedbe, vagy eppen h az ajkat dicserted akkor hogy mien sejmes az ajkad.... ijesmit :DDD ez nalam bevalt >.< nem csak 1 szer 2 szer, tobbszor is !!!!!!!!!!!!!

2014. ápr. 24. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem a csokit meg virágot majd tartogasd másik alkalomra, hisz ha már elsőn ilyet adsz neki akkor mi lesz a többin? :D mégsem vihetsz minden randira ajándékot :) egy szál virág elég lesz de azt is csak majd a 3. fele, de am nem minden lány szereti az ilyesmit, bár tuti örülne neki még ha nem is :) , szval elsőn még csak ismerkedtek, a másodikon már méginkább de ott már sokkal köelebb kerülhetsz hozzá a 3. on meg már finálé jee :D de utána is folyamatosan figyelmesnek kell lenned egy kapcsolatban mert nem áll meg az egész azzal hogy összejöttök, na de most nagyon előre szaladtam :D , a lényeg h öltözz alkalomhoz illően de ne öltözz ki, ne vigyél semmit viszont puszival és/vagy öleléssel üdvözöld, és aztán már minden sínen van :) hajrá
2014. ápr. 24. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet persze :-) Bemelegítő témának mindenképp. Azért nyilván ne az egész randi erről szóljon, de biztosan fogtok találni témát ezen kívül is.

Legegyszerűbb, ha megkérdezed a lányt, hogy mi érdekli, mik a hobbijai, így tudtok majd arról beszélgetni. Meg persze a te érdeklődési körödről is :-)

2014. ápr. 24. 13:15
 14/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vihetsz valami apróságot!de nem kell,nem ez a lényeg:) szerintem lehet a tanulmányokról beszélni,de pl kérdezgetheted a családjáról,arról,h hol lakik,szeretne-állatokat,szeret-e olvasni,mik a tervei,ha már nem tanul,tart-e valamilyen állatot..stb.De szerintem az a fontos,hogy ne csak te tart neki kvázi kiselőadást arról,h mit tanulsz,hanem érdeklődj az ő dolgai felől is.
2014. máj. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!