Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi témája lehet az iskola és a tanulás is? Vagy az nem annyira? (én 20f, ő 19l)
figyuuuu, ezt tapasztaaltbol mondom, irom ...
sose te legyel a tema, ne magadrol beszelj mindig, eleg 1 2 mondat es mindig terj arra hogy o beszeljen magarol. a lanyok tobbsege elveszti az erdeklodeset a sok dumatol (ugy ertve h a fiu mindig magarol beszel...) hagyad hogy o beszeljen magarol, meseljen mien hulyesegeket csinalt. ha rad kerdez hogy te mit csinaltal csak nezz elorre a szemebe, es 2 3 masodperc mulva mond halkan de ugy hogy halja is hogy mondod "gyonyoruek a szemeid" utanna meglepodik, te ra 1 2 masodpercre reagalsz mintha elbambultal volna es mondod jaj bocs nem figyeltem, es ra vagod hogy elmélyultem a szemedbe, vagy eppen h az ajkat dicserted akkor hogy mien sejmes az ajkad.... ijesmit :DDD ez nalam bevalt >.< nem csak 1 szer 2 szer, tobbszor is !!!!!!!!!!!!!
Lehet persze :-) Bemelegítő témának mindenképp. Azért nyilván ne az egész randi erről szóljon, de biztosan fogtok találni témát ezen kívül is.
Legegyszerűbb, ha megkérdezed a lányt, hogy mi érdekli, mik a hobbijai, így tudtok majd arról beszélgetni. Meg persze a te érdeklődési körödről is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!