Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy újabb jófiús/rosszfiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy újabb jófiús/rosszfiús kérdés? Tisztázzuk végre.

Figyelt kérdés

Milyen egy jófiú?

Milyen egy rosszfiú?

Mostanában sokat foglalkoznak itt ezzel a kérdéssel. És szeretném tisztázni a helyzetet, mert sok-sok véleményt olvastam.

Az nem kérdéses, hogy a lányok a rosszfiúkra buknak, de az igen, hogy miben is áll a rosszfiúság?

Egyesek szerint az a jófiú, aki papucs, nagyon rátelepszik a barátnőjére, és mindig hívogatja, nagyon kitárulkozik a bnője előtt, és kiönti neki a lelkét, bevallja legféltettebb érzéseit neki. Ugyanakkor őszinte, és megbízható.

A rosszfiú, aki állandóan csajozik a barátnője mellett, vagy vannak kétes nőügyei, szereti a férfias dolgokat, enyhén kiszámíthatatlan.

A fent leírtak nem feltétlenül a véleményemet tükrözik, csak összeszedtem nagyjából azokat a morzsadarabokat, amiket elhullajtottatok a témával kapcsolatban :)

A végére lenne egy önző kérdésem: engem hová sorolnátok a saját kategorizálásotok szerint?

Nem szoktam (sokat) csajozni, szórakozni járni, a barátaimra, és ha van a barátnőmre nem szoktam ráakaszkodni, nem öntöm ki nekik a lelkecskémet, de szeretek beszélgetni, elmondani a véleményemet (ez néha sokaknak a csőrét csipkedi:)).

Ezen kívül szeretem a küzdősportokat, testépítést nüvelem is őket, de nem szoktam erősködni emiatt.

Szeretek önálló lenni.

2009. dec. 24. 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kb. jól megfogalmaztad,a jófiúhoz hozzátenném,hogy én inkább úgy képzelem el,mint egy okos,kedves,rendes,humoros,udvarias srácot,akivel lehet beszélgetni,nem az a bulizós típus,inkább hasonló dolgokkal tölti a szabadidejét,mint én (ez nem csak otthonülés,gondolok olyasmire mint olvasás,kirándulgatás,múzeumok,kiállítások látogatása,stb.).Kinézetre sem az,akin megakad az átlagos lányok szeme,de van benne valami különleges,ami megfog.

Nekem kb. ennyit jelent,és nekem ők jönnek be :)

Téged nem tudnálak egyértelműen bekategorizálni.Ha nem lenne a testépítés,akkor egyértelműen jófiú,de vegyük figyelembe,hogy az csak külsőség,szóval..:D

2009. dec. 24. 10:17
 2/16 A kérdező kommentje:
érdekes. másnak a küzdősportokról ugranak be a rosszfiúk :) mondjuk ez nagyjából igaz is, mert a többi sporttárs inkább rosszfiú (persze kivételek mindenhol vannak):)
2009. dec. 24. 10:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát.. Nekem ilyen periodikus a dolog. Néha kiöntöm a lelkem. Néha meg nem. Általában nálam a "lélekkiöntés" akkor jön szóba, mikor baj van. Úgy értem, szakításszagú a dolog. Akkor előkapom ezt a részem. Ha minden rendben van, akkor más.
2009. dec. 24. 10:39
 4/16 A kérdező kommentje:
10:39: és egyet értessz az általam felvázolt jófiú/rosszfiú szereppel?
2009. dec. 24. 10:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem. Mármint... Engem jófiúnak titulálnak, de igazából nagyon nem vagyok az. Néha már azért jófiúnak számítok egyes lányok szemében (14+ de 18-), mert például tudom a névnapját, szülinapját. De ez semmi más, csak memória. Mindenkinek tudom.
2009. dec. 24. 10:50
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem te olyan kettő között vagy. persze nem ismerlek, ennyiből nem mondhatok véleményt rólad, mert emberileg nem tudom, milyen vagy. uh számomra ez kevés. de pozitívum, hogy nem csajozol és mégis tudsz azért kommunikálni velünk.
2009. dec. 24. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:

nekem a rosszfiúról az ugrik be, hogy nagyon határozott, erős, bátor, kicsit titokzatos, bármikor megvéd, kicsit rosszul viselkedik pl a suliban visszabeszél a tanárnak, esetleg 1-2 csínyben is bennevan, de ugyanakkor nem bukásra ítélt tanuló, hanem legalább egy 3-as, sok csaj van oda érte, de ő sokáig nem választ magának 1 barátnőt sem, aztán majd sokára igen, és akkor azaz egy lány nagyon-nagyon szerencsésnek fogja érezni magát.

na nekem ilyen elképzeléseim voltak a rosszfiúkról mikor gimis voltam, és folyton erről álmodtam h egy ilyen pasim legyen.

a jófiú pedig: nemcsinál semmit, szünetben ül a széken és eszi az otthon csomagolt zsömléjét, közben átnézi a házifeladatát, 1-2 haverja van akik kitűnő tanulók, a rosszfiúk néha megszivatják őket :D egy lány sem akar tőlük semmit.

na röviden ennyi az én összegzésem:)

2009. dec. 24. 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:
11:25 - Na akkor elmondom, én milyen voltam. Féltek tőlem. 100% titokzatos voltam. A rosszfiúk néha megpróbáltak szekálni, néha egy-két szék is betalálta őket. Nem beszélgettem senkivel, jó jegyeim voltak, de sosem tanultam. Nem hódoltam be a tanároknak. Vajon ez minek számít? :D
2009. dec. 24. 11:41
 9/16 anonim ***** válasza:

2 féle rosszfiú létezik, az amit én leírtam, és az aki egy rakat szar, primitív, mindnekit szekál, bukásra áll mindenből, beképzelt és menőcsávónak hiszi magát. az ilyenektől mindigis undorodtam.

te sztem egy kultúrált rosszfiú voltál :D

2009. dec. 24. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
11:25 ös. Abban, hogy valaki visszabeszél a tanárnak, hármas tanuló... és amiket még írtál, abban mi a jó? Eleve bunkóság visszabeszélni a tanárnak. Másik ha hármas, ő már nem igazán fog továbbtanulni középiskolából. Most azt hiszitek ez a menő, de mi lesz később, ha a családra kerül a sor? Ki fogja őket eltartani pl? Mert kétlem, hogy egy takarító/kukás sokat keres. "Az unalmas jófiúk, akik még jól is tanulnak mellé" meg elveszik őket az egyetemre főiskolára, amit elvégeznek, lesz jól fizető állásuk (tegyük fel) ... ne mondjátok, hogy nem fordul meg a fejetekben, hogy azért mégiscsak nekik a jobb. Másik ez nem neked szól, miért kell egy "jófiúnak" unalmasnak lenni. Én speciel pont olyannak tartom magam mint amit az első válaszoló leírt... de ez valahogy tényleg nem tetszik a lányoknak, de ezt akkor se tudom épp ésszel felfogni, miért jó a "rosszfiús" változat a lányoknak, aki minden héten máshova lógatja a pecabotot, és egyéb dolgok...
2009. dec. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!