Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija, mit illik, mit nem illik?
Fentebb már írták hogy légy természetes, mint egy baráti találkozón (bár a kettő nem ugyanaz).
Ezenkívül légy nőies, ha dicsér vagy közeledik, fogadd kedvesen, és még véletlenül se kezdd el hogy "Jaj ez nemigaz, túlzol, ne mondj ilyeneket".
Ha tetszik neked, s szeretnél tőle valamit akkor nyugodtan adhatsz biztató jelzéseket, hogy legyen egy kis önbizalma. Tartsd meg a szemkontaktust, és ha valamiről nagy szeretettel beszél, kérdezz vissza, érdeklődj. Ezt szeretjük, ha interaktív a beszélgetés.
Egyébként meg viselkedj természetesen és ne feszülj rá ezekre, mert alapvetően még mindig az ő feladata, hogy jól alakítsa a randit. Ha van még kérdésed, írj privit, hátha itt nem veszem észre :)
Szerintem a randi jó alakítása mind a két félen múlik, szóval te is átveheted a beszélgetés fonalának irányítását. Egyes bátortalan pasik kimondottan ezt várják. Amit én sose csinálnék és csináltam első randin, az a másik külsejének kritizálása. Ha veled teszik te se hagyd! Hiszen a belső és a kisugárzás a fontos, ha valakinek nem azért kellesz, az veszett ügy.Egyébként csak érezd jól magad, légy vicces,és természetes!
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!