Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem első randija, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem első randija, mit illik, mit nem illik?

Figyelt kérdés
Semmit nem tudok, mert tapasztalat nulla. Huszonéves lány, maradjunk ennyiben. Bombázzatok tanácsokkal! :)

2014. ápr. 26. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa h te lany vagy. Akk ne hagyd magad
2014. ápr. 26. 18:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze vágom. :)
2014. ápr. 26. 18:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja ha lány vagy, akkor csak háronegyedrészben dugjon meg :D Rebegtesd a pilláidat, öltözz csinibe, mosolyogj, és csókolj szenvedélyesen.
2014. ápr. 26. 18:34
 14/18 anonim válasza:
légy kedves csinos légy vidám ne hagyd hogy rádmászon hagyd hogy udvaroljon neked.legyél nő legyél más mint a tőbbi ne csak tucat ......
2014. ápr. 26. 18:41
 15/18 A kérdező kommentje:
köszi utolsó
2014. ápr. 26. 18:46
 16/18 pofon ***** válasza:
MInt fiú. Biztos ideges lennék, ugyanezek miatt, de ha szerintem az nagyon jó ha egy picit lazábbra van fogva. Kis viccelődés. Legszimpatikusabb, ha egy lány vicces és aranyos. Nem mondhatom, hogy ne csókold meg, de azt se hogy igen. Ő biztos nem fog, ha komolyan gondolja a dolgot. De az aranyos mosolygások, amikor bakizik, plusz ha meg tudod nyugtatni, hogy ne legyen a ideges, akkor már tuti a tied a srác :D Viszont személy szerint nekem tetszene, ha egy lány finoman kéretné magát, és ez a végén egy pusziból már érződhet. Nem kell mindjárt megadnod magad, izgalmasak a randik.
2014. ápr. 26. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Fentebb már írták hogy légy természetes, mint egy baráti találkozón (bár a kettő nem ugyanaz).

Ezenkívül légy nőies, ha dicsér vagy közeledik, fogadd kedvesen, és még véletlenül se kezdd el hogy "Jaj ez nemigaz, túlzol, ne mondj ilyeneket".

Ha tetszik neked, s szeretnél tőle valamit akkor nyugodtan adhatsz biztató jelzéseket, hogy legyen egy kis önbizalma. Tartsd meg a szemkontaktust, és ha valamiről nagy szeretettel beszél, kérdezz vissza, érdeklődj. Ezt szeretjük, ha interaktív a beszélgetés.

Egyébként meg viselkedj természetesen és ne feszülj rá ezekre, mert alapvetően még mindig az ő feladata, hogy jól alakítsa a randit. Ha van még kérdésed, írj privit, hátha itt nem veszem észre :)

2014. ápr. 27. 09:42
 18/18 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szerintem a randi jó alakítása mind a két félen múlik, szóval te is átveheted a beszélgetés fonalának irányítását. Egyes bátortalan pasik kimondottan ezt várják. Amit én sose csinálnék és csináltam első randin, az a másik külsejének kritizálása. Ha veled teszik te se hagyd! Hiszen a belső és a kisugárzás a fontos, ha valakinek nem azért kellesz, az veszett ügy.Egyébként csak érezd jól magad, légy vicces,és természetes!

20 L

2014. máj. 20. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!